fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Fotoverslag: Toppers in Concert 2015

image8

Ja, geloof het of niet. Afgelopen zondag was ik bij de Toppers in Concert 2015. De ‘Crazy Summer Edition’. In dit artikel vind je een fotoverslag van mijn ervaringen bij de Toppers. Benieuwd? Lees dan verder.

Om 16:00uur kreeg ik een telefoontje van mijn vriendinnetje Simone. Zij vroeg mij of dat ik mee ging naar de Toppers. Ik dacht echt dat ze een geintje maakte. Maar dat was niet zo. Ze had VIP-kaarten gekregen van een relatiegeschenk, alles was geregeld en betaald dus we hoefden alleen nog maar om te kleden en te gaan. Tsja, daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen.

De Dresscode was ‘White with a colorful touch of Summer’. Ik droeg een witte broek met mijn nieuwe mint-kleurtje topje, een haarbandje en gouden gympen (erg toepasselijk toch?).

Het begon om 20:00uur. Op de heenweg hebben we erg lang in de file gestaan. Daardoor waren we iets later, maar ach dat mocht de pret niet drukken. Met een biertje in de hand liepen we de zaal in en we voelden ons helemaal thuis. Het leek wel carnaval en dat is als echte Brabander altijd al gegarandeerd succes natuurlijk. Er hingen hele grote schermen met alle songteksten erop waardoor je heel de avond lekker kon mee blèren. Prima! Er kwamen nog verschillende artiesten voorbij zoals Roxanne en Dré Hazes, Willeke Alberti, de Gebroeders Ko en Guus Meeuwis. Vooral Guus Meeuwis was echt één groot feest.

image7 (1)

Wat ik vooral erg leuk was, was dat er echt niet de hele avond Nederlandstalig werd gezongen. Er kwamen juist heel veel pop en dance nummers voorbij waar je flink op kon losgaan. Heel erg leuk!!

Het drinken was niet mega goedkoop, maar ach, dat is nooit bij dit soort feesten. Daar maak ik me ook echt niet druk over op zo’n avondje. Het betalingssysteem in de Arena vind ik echt top. Je betaald bijvoorbeeld €20,- en deze krijg je in de vorm van een pasje. Dus niet met munten e.d. Deze werkt als een soort chipknip, want als je bij de bar komt dan halen ze saldo van dat pasje af en heb je betaald. Ideaal! Geen gezeur met hele munten en halve munten.. Goed geregeld!

Het hele feest hebben we op ‘het veld’ gestaan. Ik denk dat dit wel de gezelligste plek is want de polonaises vliegen je om je oren. Om 23:30 was het afgelopen en daarna zijn we nog even gaan naborrelen in de VIP-Lounge. Het was echt een hele geslaagde avond!

Ik heb niets hoeven te betalen voor mijn kaartje, maar een veldticket kost €72,-. Dit vind ik persoonlijk wel erg duur voor die 4 uurtjes. Kijk eens naar een festival, daar betaal je hetzelfde en heb je van 12:00 tot 00:00 muziek!

Los daarvan is de Toppers in Concert 2015 echt een mega geslaagd feestje geweest. Een super spontane actie die een top avondje opleverde.

Ben jij weleens naar de Toppers in Concert geweest?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: