fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

The Beautyblog TAG

The Beautyblog TAG

TAG’s, je ziet er zoveel voorbij komen op blogs. Bij mij was het alweer een tijdje geleden dus ik besloot een TAG in te vullen. Ik ben op internet op zoek gegaan en toen viel mijn ook op The Beautyblog TAG. Ik vond deze erg leuk en besloot hem in te vullen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder.

The Beautyblog TAG

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?

Geloof me, stijler dan mijn haar wordt het niet. Niet erg hoor, want ik ben eigenlijk heel erg blij met mijn haar. Ik hoef er bijna niets aan te doen, omdat ik het juist stijl heel erg mooi vind. Na het wassen laat ik het gewoon aan de lucht opdrogen en klaar is kees. Ik gebruik zelden een stijl/krultang en doe eigenlijk ook weinig producten in mijn haar. Pluizen doet het ook nooit.

2. Verf je je haar zelf of bij de kapper?

Al-tijd bij de kapper. Zelf durf ik dit echt niet meer aan. Vroeger had ik een gekke bui en verfde ik mijn haar heel donkerbruin. Van de een op de andere dag was ik het beu en besloot dat ik terug wilde naar blond. Ik ging naar de drogist en kocht verf. Dit ging faliekant mis. Ik werd echt worteltjes-oranje. Nee, verven dat laat ik echt aan kapper over. Mijn eigen haarkleur is blond en in de winter maak ik het altijd een tintje donkerder en in de zomer wat lichter met highlights.

The Beautyblog TAG

 3. Draag je altijd make-up?

Nee hoor, helemaal niet zelfs. Ik loop het liefst lekker zonder make-up. Zeker als ik thuis ben en niet de deur uit hoef. Naar het werk is mijn make-up minimaal en als ik een avondje uitga dan pak ik altijd wat meer uit!

4. Hoelang ben je bezig met make-up?

Als ik naar het werk ga echt hooguit 5 minuten. Ik doe wat concealer op, vul mijn werkbrauwen in en voorzie mijn wimpers van een laagje mascara en I’m ready to go!  Als ik een avondje uitga kan ik er wel echt een uur over doen. Niet omdat ik dat nodig heb, maar meer omdat ik dat er gewoon vooruit trek. Lekker langzaam, muziekje op, haha! Even me-time! 

5. Wat doe je eerst: je gezicht of je ogen?

Dit licht eraan. Als ik echt een heftige make-up look maak, dan weet ik al dat de kans op fall-out heel groot is. Dan kies ik er ook voor eerst mijn ooglook te maken en vervolgens mijn gezicht te gaan doen. Maar 9 van de 10 keer doe ik eerst mijn gezicht. Begin met de foundation en concealer. Vervolgens mijn wenkbrauwen en ogen. Daarna mijn blush en bronzer en als laatst mijn lippen.

The Beautyblog TAG

6. Hoe vaak lak je je nagels?

Voordat ik mijn beautyblog had, veel te weinig. Nu test ik best vaak nagellakjes uit dus zijn mijn nagels vaak toch wel mooi gelakt! Meestal blijft het ongeveer een weekje mooi zitten en daarna moet het er wel echt af. Nu doe ik dan meestal gelijk een nieuw lakje op, zodat ik gelijk foto’s kan schieten en een review kan schrijven.

7. Lak je je teennagels ook in de winter?

Geloof me, mijn teennagels zijn echt al-tijd gelakt. Waarom? Geen idee, maar ik vind het gewoon een stuk mooier. Vind teennagels ook altijd zo raar als ze niet zijn gelakt op de een of andere manier. Gelukkig slijt het in de winter amper dus gaat het lekker lang mee!

The Beautyblog TAG

8. Wat is je favoriete parfum?

Marc Jacobs Daisy. Ik heb zowel de normale Daisy Oh So Fresh als de Daisy Oh So Fresh Sorbet. Beide geuren vind ik echt fan-tas-tisch. Zo lekker fris en fruitig. Ja, dat is echt iets voor mij!

9. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?

Tsja.. dat is in mijn geval niet zo moeilijk. Gewoon mijn voor- en achternaam. Lindsey Beljaars. Ik heb hier voor gekozen omdat ik mijn naam niet aan een thema wilde hangen. Je ziet toch best veel bloggers na verloop van tijd overstappen van naam en ik wilde dit voorkomen. Door het gewoon bij mijn eigen naam te houden zit ik eigenlijk altijd goed. Waar ik ook over schrijf. Nu is het voornamelijk beauty, maar mocht dit veranderen dan blijft mijn naam hetzelfde.

10. Lees je de comments op je artikelen?

Natuurlijk! Ik lees iedere comment en reageer ook eigenlijk altijd. Ik vind het gewoon ontzettend leuk als iemand de moeite neemt om een reactie achter te laten. Daarom vind ik dat ik dan ook prima de moeite kan nemen om iets terug te reageren!

Dit was The Beautyblog TAG. Heb je zelf een blog en wil je deze TAG overnemen? Dan mag dat natuurlijk! Heb je een TAG waarvan je zegt: ‘Leuk als Lindsey deze invult’ laat het me dan weten in de comments!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 30 juni 2015 / 12:40

  Je hebt echt mooi haar! Doe is de what’s in my bag tag. Maar dan strandtas versie nu de zomer eraan komt. Of een SUMMER BUCKET LIST wat je deze zomer sowiezo moet doen! Je schrijfstijl is onwijs leuk! Je hebt een vaste lezer erbij! ♡♡♡♡♡♡

  • lindsey.beljaars
   30 juni 2015 / 12:51

   Hi Hadia. Wat lief, dankjewel! Leuke ideeën, ga ik zeker eens wat doen. Bedankt voor je berichtje. X

 2. 25 juni 2015 / 14:48

  Hehe, mja, ik ken dat, mijn haar is van nature ook heel steil. Zelf doe ik altijd mijn ogen eerst wanneer ik me opmaak. Handiger om eventuele fall-out weg te werken inderdaad.

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 20:22

   Eigenlijk ben ik best blij dat mijn haar stijl is. Lekker makkelijk, haha! Voor fall-out is het inderdaad zoveel handiger eerst je ogen te doen. Anders doe je eerst je basis, vervolgens je ogen en kan je daarna alles weer opnieuw doen. Zonde van je tijd en de producten, haha! Leuk dat je reageert x