fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

10 Food Confessions TAG

10 Food Confessions TAG

De meest populaire TAG in blogland is op dit moment wel de ’10 Food Confesstions TAG’. Ik vind hem zo leuk dat ik besloten heb hem ook te doen! Benieuwd maar mijn 10 Food Confessions? Lees dan snel verder!

 • Ik lust echt alles, behalve olijven! Vroeger heb ik mij een keer vergist en dacht ik dat er druiven op tafel stonden. Bleken het olijven te zijn! Dat was  zoo smerig dat ik ze daarna nooit meer lekker ben gaan vinden.

10 Food Confessions TAG

 • Minimaal 1 keer in de maand eet ik sushi! Ik bestel het of in de pauze op school of ga lekker met mijn vriend of een vriendin uiteten. Love Sushi!
 • De aller, aller, aller smerigste koekjes vind ik Pim’s Orange.
 • Ik eet mijn bord altijd helemaal leeg. Vind het zonde om iets te laten staan.

10 Food Confessions TAG

 • Op zondag ontbijten we altijd heel uitgebreid met een eitje, toast, croissantjes e.d. Ik begin altijd hartig maar moet afsluiten met zoet.
 • Ik word iedere ochtend wakker met honger. Dat sommige mensen s’ochtends niet ontbijten kan ik dan ook echt niet begrijpen. De avond van te voren heb ik al zin in mijn ontbijt. Heerlijk vind ik dat!

10 Food Confessions TAG

 • s’Avonds, na het avondeten, moet ik altijd op de bank een heerlijk kopje thee drinken met een stuk chocolade erbij. Het is een gewoonte geworden.
 • Drop vind ik superlekker en mijn favorieten zijn heksenstaafjes en Manneke Pis.
 • Iedere week eten we wel een keertje friet. Ik pak altijd een frietje met stoofvlees en een rundvleeskroketje! Heerlijk.
 • Hier verklaart iedereen mij voor gek voor, maar een van mijn favoriete combinaties: Kaas met nutella! Zooo lekkerr!!

Vallen mijn eetgewoontes mee? Ik ben vooral ook erg benieuwd naar jullie eetgewoontes, dus laat het vooral achter in de comments. Mocht je de ’10 Food Confessions Tag’ over willen nemen op jou blog, dan kan dat natuurlijk!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 11 juni 2015 / 14:23

  Wat een leuke tag. Ik kan dus ook niet begrijpen dat mensen in de ochtend geen honger hebben. Ik moet echt gelijk even wat eten als ik wakker word.

 2. 11 juni 2015 / 12:22

  Deze tag is echt een van de leukste tags om te lezen! Iets raars van mij is dat ik gek ben op pindakaas en pinda’s maar pinda/saté saus vind ik verschrikkelijk.