fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Zoeva Lipcrayon Silly Love

IMG_4281

Een tijdje terug was ik aan het surfen op de webshop van The Make-Up Spot. Ik ken het merk Zoeva al een lange tijd maar de Lip Crayons waren mij nog nooit echt opgevallen. Ik besloot er een te kopen. Lees verder om te zien wat ik er van vind.

IMG_4114

De kleur die ik kocht is ‘Silly Love’. The Make-Up Spot biedt in totaal 5 kleuren aan van deze Lip Crayons, maar deze sprak mij het meest aan.

Dit is wat Zoeva er over zegt: De Lip Crayons+ hebben een superzachte, longlasting en lichte formule en zijn voorzien van vitamine E, jojoba-olie en kamille waarmee ze je lippen optimaal hydrateren en lekker zacht maken/houden. Silly Love geeft je lippen een intens gepigmenteerde zacht koraalrode kleur met een mooie glanzende finish.

IMG_4115

IMG_4119

Wat Zoeva over de lipstick zegt, vind ik veelbelovend. Wel vond ik ‘longlasting’ een puntje waar ik sceptisch over was gezien alle verzorgende ingrediënten. Dat is dus iets waar ik bij het testen extra op ging letten.

De verpakking is verder helemaal prima. Mooi en strak! Het enige nadeel vind ik wel dat de punt niet draaibaar is. Je moet hem dus echt slijpen.

IMG_4120

Dit is de swatch op mijn hand. Tijdens het swatchen voelde ik al meteen dat het de lipstick echt heel zacht is. Dat betekent dus dat er veel oliën en dergelijk in zitten. Niets mis mee natuurlijk. Hij brengt mooi egaal aan op mijn hand en geeft direct veel pigment af.

IMG_4165 IMG_4161

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder iets. Geen lippenbalsem, geen glossje, niets! Op de tweede foto zie je mijn lippen enkel met de Zoeva Lipcrayon. Pigment is echt heel goed en de kleur vind ik prachtig.

IMG_4164

Hier zie je mijn full face met de Zoeva Lipcrayon in de kleur Silly Love. Ik ben erg tevreden met de kleur. Zoals ik al eerder zei was ik over het ‘longlasting’ karakter een beetje sceptisch. Ik moet zeggen dat dit mij meer dan mee is gevallen. De lipstick blijft echt heel erg goed zitten. Hij voelt comfortabel aan en is alles behalve uitdrogend. Toch is het niet zo dat de lipstick binnen 1 à 2 uur van mijn lippen af is. Hij blijft zeker 4 à 5 uur zitten en dat vind ik acceptabel.

Goed om te weten: De Zoeva Lip Crayons+ zijn vrij van minerale olie, parabenen, paraffine en parfum en zijn dermatologisch getest.

De Zoeva Lipcrayon is te koop voor €7,50 excl. verzendkosten bij The Make-Up Spot.

Welk product van Zoeva kun je mij nog meer aanbevelen?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 19 mei 2015 / 23:42

  Oehh..mooi kleurtje!!
  Ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes 🙂
  X

 2. 19 mei 2015 / 23:03

  Wat een prachtig subtiel rood kleurtje! ziet er goed uit

 3. 19 mei 2015 / 19:34

  Kleur staat je echt heel mooi! Ben benieuwd naar de andere kleurtjes 🙂

  • lindsey.beljaars
   19 mei 2015 / 19:35

   Lief. Dankjewel!!

 4. 19 mei 2015 / 13:28

  Mooie kleur, hij staat je ook erg mooi!

  • lindsey.beljaars
   19 mei 2015 / 15:44

   Thanks, dankjewel!

 5. 19 mei 2015 / 08:51

  Mooi kleurtje! Staat je heel goed 🙂

  • lindsey.beljaars
   19 mei 2015 / 15:44

   Lief, dankjewel! Leuk dat je reageert!