fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Fotoverslag: Fairytale Festival

IMG_4279

Afgelopen zaterdag, de eerste editie van Fairytale Festival. Geheel geïnspireerd op de hèt sprookjespark van Nederland, de Efteling! Ik bezocht dit festival met een groep vrienden. Benieuwd naar onze dag?

IMG_4155

Dit was de Line-Up. Niet mega veel bekende DJ’s, maar dat is ook logisch. Dit jaar was de eerste editie dus dan kun je ook niet gelijk de top dj’s verwachten. Er waren 3 stages. Mainstage waar vooral house werd gedraaid. Tea Garden waar veel bigroom e.d. werd gedraaid. The Gatekeeper wat hardstyle en rawstyle was. Eigenlijk was er dus voor bijna iedereen wel wat wils.

IMG_4234 IMG_4250

De dag begon regenachtig. Gelukkig klaarde het in de loop van de middag op en kwam het zonnetje tevoorschijn! Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van het festival. Kijk die stage? Nice toch? Het lag echt in de achtertuin van de Eftelling en de slogan was dan ook: Where fantasy meets reality! Superleuk bedacht en heel gaaf om een festival te hebben wat gerelateerd is aan de Efteling.

IMG_4235

Dit jaar was Fairytale Festival uitverkocht. Er zijn in totaal 3000 kaarten verkocht en dat is voor een eerste editie super goed. Voor ons is het dichtbij dus dat is lekker makkelijk. Mocht je volgend jaar in begin Mei een festival zoeken, denk dan zeker eens een Fairytale Festival. Echt een aanrader!

Heb jij al een festival bezocht dit jaar? Zo ja, welke?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 19 mei 2015 / 09:01

  Dat ziet er leuk en gezellig uit! Ik ben ook gek op festivals. Ik wil ook zeker dit jaar nog een festival bezoeken, alleen ik weet niet niet welk festival.

  • lindsey.beljaars
   19 mei 2015 / 15:45

   Jaa was zeker leuk! Er zijn zoveel leuke festivals in Nederland, het is maar net welke muzieksmaak je hebt. 😉