fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Collistar 563 Anna Burgundy

IMG_4298

Deze nagellak zit in de collectie van Collistar sinds het najaar van 2014. Een hele poos al dus. Dit jaar kocht ik een bikini in precies deze paarse kleur en dat is de reden dat ik deze nagellak heb aangeschaft.

 IMG_4287

IMG_4286

De kleur is 563 – Borgogna Anna. Op de Douglas Site staat de naam in het engels en is het: Collistar 563 Anna Burgundy. Een prachtige, dieppaarse kleur. Collistar beloofd een extreme en langhoudende glans en een geleffect. Dat klinkt erg goed!

IMG_4289

IMG_4290

Dit is de kleur op mijn nagels. Kijk hoe shiny!! Prachtig! Het kwastje is echt enorm fijn en brengt goed aan. De nagellak is licht vloeibaar waardoor je de nagellak goed kunt aanbrengen zonder dat hij meteen indroogt. Als de nagellak eenmaal helemaal goed op je nagels zit, droogt hij goed op. Het uitharden duurt wel even maar hij is enorm snel droog.

IMG_4294

De nagellak is enorm gepigmenteerd en met twee laagjes zit de nagellak er goed op! Collistar beloofd dat de nagellak chipproof is, maar dat is niet helemaal het geval. Na 2 dagen begint de nagellak tekenen van slijtage te vertonen en na 3 dagen begint de nagellak toch echt te chippen. De gloss daarentegen is wel echt longlasting want hij blijft prachtig shinen. Ondanks dat de nagellak niet helemaal chipproof is, ben ik er toch erg blij mee. Dat komt waarschijnlijk vooral omdat het precies dezelfde kleur is als mijn bikini, haha!

Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect 563 – Anna Burgundy kost €7,95 en is te koop bij Douglas.

Wat is jouw go-to nagellak deze zomer? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 20 mei 2015 / 11:14

  Wat een prachtige tint! Al zou ik ‘m persoonlijk eerder in de herfst / winter dragen dan in de lente / zomer.

  • lindsey.beljaars
   20 mei 2015 / 16:19

   Jaa mooi hé! Vind het ook wel echt een herfst/winter tint maar het is dat hij bij mijn bikini past, dat scheelt haha!