fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Be-Yu Sun Glow Bronzer

IMG_4339

Een prachtig sunkissed gezicht, wie wilt dit niet? Een goede bronzer zorgt hiervoor. Is deze bronzer van Be-Yu hiervoor geschikt? Je leest het hier.

IMG_4334

IMG_4348

Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand.. deze spreuk is bij deze bronzer niet overbodig. Zowel de verpakking als het product zelf zijn echt net een spiegel. Heerlijk om te fotograferen.. not! En dan is ook nog iedere vingerafdruk zichtbaar.. top! Haha!

Wat me wel opvalt is de UVA + SPF15. Hier ben ik wel een beetje sceptisch over want ik geloof niet echt dat een poeder je beschermt tegen de zon. Toch vind ik het wel een grappig detail.

IMG_4338

De bronzer zelf heeft een prachtig patroon. Het patroon is een soort tagwolk van allemaal woorden. Het zijn woorden zoals: beauty, powder, glow, chic e.d. Superleuk gedaan vind ik dit.

IMG_4346

De poeder zelf is echt super zacht. Dat is iets wat mij meteen opviel. Totaal niet poederig, maar juist ontzettend zacht. Een poeder die perfect blend met je huid en echt een ontzettend natuurlijke finish geeft.  De bronzer bevat geen shimmers maar heeft wel een warme glow. Sunkissed is echt het goede woord.

IMG_4336

Ik ben ontzettend blij met deze bronzer. Eindelijk eentje die van je gezicht geen hele glitterbal maakt, maar juist een prachtige subtiele glans. Het leuke is ook nog eens dat je deze Be-Yu bronzer cadeau krijgt! Bij een besteding van €15,- aan Be-Yu producten bij Douglas, ontvang je deze Be-Yu Sun Glow Bronzer gratis! (zolang de voorraad strekt) Hoe leuk? Sla je slag zou ik zeggen.

Gebruik jij vaak een bronzer?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 25 mei 2015 / 18:03

  Grappig, het uiterlijk heeft iets weg van Diorskin Nude. Ik heb onlangs een bronzer van BE (ICI Paris) gekocht, dus ik laat deze maar even zitten. Anders had ik ‘m zeker gekocht!

  • lindsey.beljaars
   26 mei 2015 / 10:09

   Aah oke Nice! Je krijgt hem wel gratis he, dus je hoeft hem niet te kopen. Al moet je wel andere producten ter waarde van €15 kopen van Be-Yu!