fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Nailart Tutorial Paasspecial

IMG_2657

Deze week heb ik een klein beetje omgedoopt tot Paas-week! Ik heb eigenlijk niets met pasen, maar dit jaar ben ik jarig met pasen! Eerste paasdag is mijn verjaardag en daarom heb ik dit jaar op mijn blog een klein paasthema! Afgelopen dinsdag is er een recept/tutorial online gekomen voor leuke paascupcakes! Klik hier om deze te zien. Vandaag heb ik een Paas Nailart vol met vrolijke pasteltintjes. Stap voor stap leg ik je uit hoe ik dit heb gemaakt.

IMG_2624

We beginnen met 5 verschillende pasteltintjes. Op iedere nagel een andere kleur. Ik heb gekozen voor de volgende 5 kleuren:

 • Maybelline – Look Out Lemon
 • Catrice – Taupeless
 • L’Oreal – Nouvelle Vague
 • L’Oreal – Pistachio Drage
 • Rimmel Londen – Peachella

Hiernaast heb ik gebruik gemaakt van aluminiumfolie en een satéprikker. Overige kleuren nagellak zijn wit, oranje, bruin en een glitterlakje.

IMG_2630 IMG_2631 IMG_2632 IMG_2639

Hierboven zie je stap voor stap hoe dat ik de nailart op mijn pink heb gemaakt. Het is een kuikentje geworden. Erg schattig en supermakkelijk om te maken.

Voor deze hele nailart is het belangrijk dat je gebruik maakt van aluminiumfolie en een satéprikker. De kleur die je nodig hebt, druppel je op de folie en met een satéprikker pak je de kleur op. Als het ware teken je de nailart op je nagels. Het vergt tijd, maar moeilijk is het echt niet!

IMG_2650 IMG_2651 IMG_2652 IMG_2653

De rest van de nagels is hetzelfde principe. De kleur die je nodig hebt druppel je op het aluminiumfolie en met de satéprikker teken je het op je nagels.De ringvinger heb ik gelakt met ‘Catrice Taupeless’ en vervolgens stipjes op aangebracht. Mijn middelvinger heb ik gelakt met ‘L’Oreal Nouvelle Vague’ en hier heb ik vervolgens met een wit lakje een paashaasje op getekend. Met een bruik lakje heb ik schattige oogjes getekend en met ‘Catrice Taupeless’ heb ik de binnenkant van de oortjes roze gemaakt. Mijn wijsvinger is gelakt met ‘Rimmel Londen Peachella’ en hier heb ik bloemetjes op gemaakt. Met de achterkant van de satéprikker heb ik 5 stipjes in een rondje aangebracht en in het midden heb ik glitters aangebracht als het midden van het bloemetje! Op de duim heb ik een versiering gemaakt die je vaak ziet bij geschilderde eieren! Dit maakte naar mijn mening de look helemaal af!

IMG_2648

Dis is dan het resultaat! Een hele leuke paasnailart met heerlijke pastelkleurtjes! Natuurlijk hoef je niet zo uit te pakken net zoals ik door iedere nagel te versieren. Je kunt er ook voor kiezen al je nagels in één kleurtje te lakken en alleen een versiering te maken op bijvoorbeeld je ringvinger. Wees lekker creatief zou ik zeggen, dan wordt het vast een prachtige nailart.

Maak jij vaak een nailart bij jezelf? Ik lees graag je reactie in de comments!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 25 september 2015 / 22:48

  onwijs leuk gedaan meid!

 2. 3 april 2015 / 12:43

  Aaaah dat zier echt gaaf uit! Super leuk.

 3. 2 april 2015 / 18:44

  Ahw wat een lieve nailart!
  Het kuikentje vind ik ontzettend lief <3

 4. 2 april 2015 / 14:16

  Ooh, wat schattig! Hele leuke blog heb je, ik ga je volgen!
  xx

 5. 2 april 2015 / 11:12

  Wauw, wat ziet dit er leuk uit! Ik kan met moeite m’n nagels mooi lakken, laat staan nailairt haha!

 6. 2 april 2015 / 07:52

  Wat leuk en onwijs schattig gedaan!

 7. 2 april 2015 / 07:31

  Creatieve nailart! Heel leuk gemaakt!