fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Fotoverslag: Koningsdag

image3

Koningsdag, een goede reden voor een feestje! Ik ga altijd graag naar festivals en dit keer was Kingsland Festival aan de beurt. Kingsland Festival was dit jaar zowel in Amsterdam als in Den Bosch en ik heb het festival bezocht in Den Bosch. Wij waren met een groep van 18 personen en op het festival zelf zijn we ook nog veel bekenden tegengekomen.

image1

Dit was de Line-Up in Den Bosch. Wij waren zelf rond 13:00 op het terrein en trapte dus af met Yellow Claw. Ik vind hun altijd mega leuk dus het feest begon meteen goed. Het uur daarna ‘Sunnery James & Ryan Marciano’ waren ook erg goed. Doutzen stond samen met haar zoontje mee te dansen op het podium. Erg leuk! Daarna kwam Armin van Buuren, en die vond ik erg tegenvallen. Ik ben nooit zo fan van zijn sets, dus ook deze keer vond ik het geen succes. Het is gewoon een smaakkwestie, denk ik. W&W en Dannic vond ik ook erg goed en alleen ‘Ummet Ozcan’ was de enige DJ die ik niet kende. Ik ben toen toevallig ook gaan eten dus ik heb er weinig van meegekregen. Na het eten weer teruggegaan naar de stage en de rest van de avond heerlijk losgegaan op Laidback Luke, Blasterjaxx, Showtek en Wildstylez!

image1 (1)

En wat zaten de weermannen ernaast!! Het was echt een heerlijk weertje, niet? Eerlijk gezegd had ik er al weinig zin in door alle slechte weerberichten. Maar toen ik s’ochtends buiten keek zag ik een heerlijk zonnetje en die is de rest van de dag niet meer verdwenen. Heerlijk!

image2

Mijn look voor de dag was erg simpel. Mijn haren waren lekker los en ik had een simpele ooglook met een winged-eyeliner. Mijn lipstick was ‘Catrice Sweet Coraline’ en ik had een top aan van River Island. Daarbij een zwarte broek en zwarte laarsjes.

Ik ben al op erg veel festivals geweest, maar nog nooit op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Ik vond de faciliteiten op het terrein erg goed. Het was super overzichtelijk en goed verspreid opgezet. Je had lekker de ruimte om te dansen en kon iedereen goed terugvinden als je even naar de WC was geweest. Het enige nadeel was dat om 15:00uur de Jillz al op was. Maar ach, er was genoeg keuze. Vorig jaar vierde ik Koningsdag in Breda met 538. Dit vond ik echter echt een heel ander verhaal. Mega druk, onoverzichtelijk en drammen geblazen. Ik ben blij dat ik dit jaar gekozen heb voor Kingsland Festival in Den Bosch.

Waar ben jij dit jaar geweest met Koningsdag?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 29 april 2015 / 11:41

    Haha, wij kwamen net om 15.00 aan (het moment dat de jillz op was). Is later trouwens wel weer bijgevuld! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de muziek zelf een tikkeltje ‘saai’ vond. Het was gezellig met onze groep, maar de muziek heeft daar verder niet aan bijgedragen, jammer.

    • 29 april 2015 / 11:54

      Oh was jij er ook? Haha leuk!! Ja dat is met house altijd vind ik, op een gegeven moment heb je het wel gehoord.. Zeker als je daar al een hele tijd staat. Wij waren ook met een grote groep dus dan is het gelukkig al snel gezellig! ?