fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Moederdagtip: LUSH!

image1 (2)

Zondag, 10 mei is het weer zover: Moederdag! Tijd om je moeder heerlijk te verwennen en in het zonnetje te zetten. Vandaag deel ik een moederdagtip van Lush uit de Limited Edition lijn: Yummy Mummy. Benieuwd? Lees dan snel verder.

IMG_3606

Lush heeft een ‘Yummy Mummy’ lijn. Hoe leuk is dat? In deze lijn zitten de bodyconditioner en de showergel die je hierboven ziet er de foto. Het is een limited edition die alleen te koop is rondom moederdag. Mijn moeder is echt een dierenvriend en daarom vind ik de producten van Lush een ideaal cadeau voor haar. Lush is namelijk ontzettend tegen het testen op dieren. Daarnaast staan de producten van Lush natuurlijk bekend om hun heerlijke geuren en goede werking.

IMG_3611

Yummy Mummy – Body Conditioner

Deze conditioner valt op de site van Lush onder de categorie ‘Smoothies’. Hij is bedoeld voor onder de douche. Je verdeeld de conditioner over de schone, natte huid en laat dit even intrekken. Hierna spoel je het weer af en dep je je huid droog. Eigenlijk hetzelfde als een haarconditioner.

Dit is wat Lush zelf zegt over de body conditioner: Yummy Mummy Bodyconditioner ruikt geweldig, naar aardbei, tonka en geranium en is heerlijk romig en verzorgend, omdat we er murumuruboter en biologische fair trade cacaoboter in hebben verwerkt.

Ik vind deze conditioner echt een uitvinding! Hij is top als je een droge huid hebt en wanneer je een beetje haast hebt is het ideaal dat je dit dus kunt gebruiken tijdens je douchebeurt. De geur is heerlijk, je ruikt de cacaoboter die erin is verwerkt goed. Een heerlijk product en ik weet zeker dat jouw moeder dat ook gaat vinden!

IMG_3613

Yummy Mummy – Shower Gel

Laten we beginnen bij de kleur! Hoe cool? Echt een fel paarse kleur die je meteen het ‘lente-gevoel’ geeft. Dit is een showergel met een zilveren glans, om het extra speciaal te maken.

Dit is wat Lush zelf zegt over de shower gel: Pretty in pastels: deze lila showergel met zeewierextract maakt je huid zijdezacht. Voor extra glamour voegden we zilveren glans toe. De geur is geweldig, aardbeien met een vleugje hibiscus en wat bloemen. Om bij weg te dromen.

In zowel de Body Conditioner als in de Shower Gel vind je de combinatie van aardbeien en bloemen terug. Samen vormen zij een perfecte match voor onder de douche. Je wast je eigen eerst met de showergel, en daarna smeer je je lekker in met de Body Conditioner. Als je daarna uit de douche stapt is je huid heerlijk zacht en goed gevoed. Welke moeder wordt hier nu niet blij van?

IMG_3607   IMG_3608

Wat ik altijd leuk vind bij Lush producten, is dat je ziet wie dat het voor je heeft ingepakt en wanneer die dat heeft gedaan. Het geeft toch wel een extra persoonlijke touch. Daarnaast vind je achterop de producten de ingrediëntenlijst. Allebei de lijsten zijn volledig veganistisch met natuurlijke producten en veilige synthetische ingrediënten. Zoals ik al zei zijn beide producten volledig vrij van dierproeverij. Het enige nadeel dat ik bespeur is de alcohol in de Body Conditioner. Dit kan bij sommige huidtypes problemen opleveren maar dat hoeft niet zo te zijn.

image2 (1)

Vind je alleen de Body Conditioner en de Showergel niet leuk om te geven, dan heeft Lush ook een heel erg leuk ‘Mum-pakket’ waar beide producten inzitten. Hiernaast tref je in deze cadeaubox ook een stuk ‘Honey I washed the Kids-zeep’, een Bubble Bar, een Bath Bomb en een Body Lotion. Deze box vind je hier en kost €42,95 excl. verzendkosten.

Wat is jouw favoriete LUSH-product?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 1 mei 2015 / 11:28

    Thanks voor de tip! 😉

  2. 1 mei 2015 / 11:22

    Die showergel is leuk!! Ik ben dit jaar helaas niet thuis met moederdag, maar ik ga mijn moeder wel laten weten dat ik heel veel van haar houdt.