fbpx
20   37
50   81
50   100
62   102
49   104

Goodiebox Unboxing Oktober

Girls support girls! Deze Goodiebox is speciaal ontwikkeld voor de GIRLBOSS. Na de unboxing van de Augustus en de September variant is het natuurlijk nu weer hoogtijd voor de Goodiebox van Oktober. Op naar deze Goodiebox Unboxing Oktober!

Goodiebox Unboxing Oktober

Ik sta er 100% achter om vrouwen en dan ook met name vrouwelijke ondernemers te supporten. Goodiebox support dit ook 100% en heeft speciaal deze Goodiebox Girlboss editie uitgebracht. Een box vol producten van vrouwelijke ondernemers. Dat vind ik echt een heel tof detail.

Luxie Beauty Fan Brush

Girlboss Tammy Huynh is de vrouw achter Luxie Beauty. Het is een merk dat cruelty free brushes verkoopt van hoge kwaliteit. Dat niet allen, ze zien er ook nog fantastisch uit. Deze fan brush is lichtroze met een rosé gouden metallic stukje. Deze fan brush is ontzettend zacht en perfect om je highlighter mee aan te brengen.

Deze Luxie Beauty Fan Brush kost € 21,- 

Ling Dual Moisture Emulsion

Ling Chan opende in 1984 haar eerste spa in de VS. Ze ontwikkelde haar eigen skincare lijn omdat ze destijds niet tevreden was met de producten die er beschikbaar waren. Deze Dual Moisture Emulsion bevat hyaluronzuur om je huid diep te hydrateren en squaleen olie zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag lekker zacht blijft. Je gebruikt hem na je reiniger en vóór je dag- en nachtcrème.

Normaliter kost 118ml. van deze Dual Moisture Emulsion € 58,- en aangezien deze flacon een inhoud heeft van 30ml. kost dit product € 14,75

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask

Yes! Een sheetmask, altijd goed! Dit merk is opgericht door de Deense Elsemarie Østergaard, die de Koreaanse sheetmasks naar Denenmarken haalde. Ze is nu op missie om de rest van Europa te veroveren. Ik ben heel benieuwd naar dit sheetmask!

Deze Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask kost € 5,- 

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Eye Cream

Een ultieme luxe spa ervaring kunnen beleven in je eigen huis? Ilse Jacobsen droomde ervan. Ze heeft haar droom uit laten komen en wij kunnen hier nu ook van genieten. Huidveroudering en wallen tegengaan willen we denk ik allemaal en dat is precies wat deze oogcrème doet. Note; deze eye cream bevat géén parfum en is daarom extra geschikt voor de tere huid rondom de ogen.

Deze Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Eye Cream kost € 23,- 

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

In 2006 werd Debra Riley co-founder van Figs & Rouge. Leuk om te weten is dat Power Chicks Emma Watson en Lizzy Jagger helemaal fan zijn van dit merk. Deze velvet cream breng je aan over je dagcrème voor je make-up. Hierdoor heb je minder zichtbare poriën en creëer je een gehydrateerde, matte huid.

Deze Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream kost € 33,- 

Who run the world? GIRLS!

Yes!! Ik ben super enthousiast over het thema. Het leuke is dat er ook een handgeschreven kaartje bij zat en dat Goodiebox mij ook echt ziet als echte Girlboss. Stiekem natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Wat een toffe gedachte en wat een leuk thema, echt heel top. Zoals je ziet ben ik tijdens deze unboxing zelf een klein beetje ‘out of the box’ gegaan. Normaliter zijn mijn foto’s natuurlijk ontzettend wit en deze keer dacht ik; ‘Ik doe eens gek, ik maak ze zwart!’ haha!

De producten in deze box die ik tot nu toe heb geprobeerd zijn de Eye Cream en de Velvet Cream. Twee hele fijne producten die ik op dit moment in mijn dagelijkse routine heb zitten. De Fan Brush is overigens ook echt een aanrader. De andere producten kun je wellicht nog voorbij zien komen in een uitgebreide review.

De totale waarde van deze box is €96,75 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Oktober! Ken jij Goodiebox?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

  1. 26 oktober 2018 / 16:13

    Super leuk!! Ik ben gek op dit soort boxen! Vind het altijd net cadeautjes!

  2. 26 oktober 2018 / 14:46

    Ik vind dit een hele leuke box!

  3. 26 oktober 2018 / 14:16

    Wat leuk om de unboxing te zien. Ik ben benieuwd hoe de producten daadwerkelijk zijn.

  4. 26 oktober 2018 / 06:48

    Dat ziet er heel gaaf uit! Maar ik gebruik dit soort producten niet dus is deze goodie box niks voor mij

  5. 25 oktober 2018 / 20:08

    Dit zijn eigenlijk producten die ik niet gebruik dus voor mij is de box niet heel geschikt denk ik… Ik vind het er wel heel erg stijlvol uitzien.

  6. 25 oktober 2018 / 18:47

    Wat leuk inhoud en die box echt superleuk, zo kan je de box goed gebruiken voor wat opbergen

  7. 25 oktober 2018 / 16:47

    Wat een mooie inhoud, ben erg benieuwd naar het masker! Altijd een verrassing en een leuk kado voor jezelf of iemand anders

  8. 25 oktober 2018 / 12:10

    ik ken de goodie box niet,maar dat is niet zo gek…ik weet weinig tot niks van make-up

  9. 25 oktober 2018 / 11:33

    Ik ken de Goodiebox van andere blogs, maar heb er zelf nog nooit eentje gehad. Leuk dat je er zo enthousiast over bent!

  10. 25 oktober 2018 / 11:27

    Wat een leuke verpakking, filosofie én inhoud! Echt een toffe box vind ik dit! 🙂

    • 25 oktober 2018 / 11:28

      Ik denk wel dat er iets mis ging met de prijzen… “De totale waarde van deze box is € 84,40 terwijl je hem koopt voor € 96,75” 😉

      • 25 oktober 2018 / 12:14

        Woeps, thanks voor je oplettendheid. Dit moet zijn: ‘De totale waarde van deze box is €96,75 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!!’ Uiteraard heb ik het gelijk aangepast!

  11. 25 oktober 2018 / 08:49

    Super mooie goodiebox! Ik zit er ook steeds over na te denken om het voor mezelf te bestellen. Zitten vaak zulke leuke dingen in.