fbpx
174   183
72   225
52   110
13   194
66   390

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Begin deze maand reviewde ik de Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry. Een collectie die in het vaste assortiment van Etos zit. Echter hebben zij speciaal voor de koude wintermaanden een heerlijke limited edition gemaakt, namelijk de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger. In het artikel van vandaag review ik deze limited edition. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Orange blossom & Ginger


bron: http://www.etos.nl/eigen-merk/botanicalboost/

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Voor de Botanical Boost lijnen is Etos een samenwerking aangegaan met Hortus Botanicus. Dit is dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. Het vaste assortiment van de Botanical Boost collectie bestaat uit de volgende lijnen: Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Speciaal voor de wintermaanden heeft Etos de Orange Blossom & Ginger toegevoegd. Een heerlijke lijn met de geur van friszoete sinaasappelen gecombineerd met de warme, kruidige geur van gember. De lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Shower Foam
  • Body Soufflé
  • Hand Cream
  • Scented Sticks

In dit artikel review ik de gehele collectie op de Body Soufflé na.

Etos zegt over deze lijn het volgende: ‘Warming Energy’, oranjebloesem is geliefd vanwege haar zonnig geurende, zachte olie die de stemming positief beïnvloed en een gevoel van vreugde geeft. Gember is een krachtige plant en staat bekend om haar verwarmende effect op lichaam en geest. Een verkwikkende én ontspannende wellness boost voor ieder moment van de dag. Bye bye winterblues!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

De verpakkingen zijn, net als alle andere Botanical Boost lijnen, weer een feestje om naar te kijken. Echt heel tof hoe Etos deze budgetproducten er zo luxe en mooi uit laat zien. Hoe leuk is het om een leuke set te geven van Botanical Boost producten met bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst? Dat is toch echt een feestje om te krijgen!!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Shower Foam

“Luxe, rijk schuimende douche foam voor een luchtige, weldadige reiniging.” Etos heeft hier echt niets van gelogen. Het is echt een super luxe, volle schuim die heerlijk ruikt en nog verzorgend is ook. Er zit namelijk oranjebloesemwater, gemberextract, glycerine, soja olie en vitamine E in. Wel zit er ook parfum en alcohol in. Ik heb hier persoonlijk totaal geen last van maar vind het wel belangrijk om even te vermelden.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Hand Cream

“Verzorgende handcrème voor zachte en verzorgde handen. Trekt snel in.” Ook dit is helemaal waar. De Hand Cream ruikt heerlijk en laat zich super makkelijk verdelen over de handen. De substantie is niet te dik of te dun en trekt super snel in. Je voelt echt dat je handen verzorgd worden en dat is gewoon echt heel fijn.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Conclusie

Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb. Ik vond de Elderflower & Raspberry lijn al heerlijk maar ik moet zeggen dat ik de Orange Blossom & Ginger lijn nog lekkerder vind. Zeker in deze koude wintermaanden is het echt een heerlijke geur! De Shower Foam en Hand Cream zijn gewoon echt top producten met een fantastische geur. De Scented Sticks omschrijft Etos als volgt: “Geurstokjes met een zachte, friszoete geur. Draai het dopje van het flesje, bevestig de ring op het flesje en stop de stokjes in het flesje. Keer de stokjes om, om er nogmaals van te genieten!” Heerlijke stokjes om in huis te zetten en het lijkt net of dat ze de kamer verwarmen! Ja.. ik kan je de producten echt van harte aanbevelen. Let wel op: Het is een Limited Edition dus wacht niet te lang met inslaan!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream bevat 75 ml. en kost € 3,49
Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam bevat 200ml. en kost € 4,99
Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks bevat 150 ml. en kost € 7,99

Natuurlijk zijn alle drie de producten te koop bij Etos!

Heb jij iets van de Botanical Boost lijn van Etos? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

  1. 28 november 2016 / 10:36

    Ik heb m ook liggen deze set, even een compliment hoe mooi je foto’s zijn en hoe goed je alles hebt beschreven!

  2. 27 november 2016 / 09:38

    Wat leuk (en slim) dat Etos een limited edition uitbrengt. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur! Binnenkort eens naar Etos gaan om eraan te snuffelen. De scented sticks lijken mij een leuk item voor op de toilet of badkamer.

  3. 26 november 2016 / 19:40

    Ik vond het er bij Suszie ook al zo fijn uitzien, maar helemaal nu ik alle geuren hoor en hoor dat het in samenwerking is met Hortus Botanicus! Zo leuk 🙂 x

  4. 26 november 2016 / 17:17

    Ahh deze lijkt me zooo lekker! Ik ben dol op de geur van sinaasappel.
    Ook zijn de verpakkingen wederom weer prachtig <3

  5. 26 november 2016 / 15:36

    Mmm deze lijn lijkt mijn echt heerlijk en iets voor mij!

  6. 26 november 2016 / 08:13

    Deze vind ik heerlijk!

  7. 25 november 2016 / 19:14

    Lime & Mint vliegt er hier doorheen. Ruikt heerlijk en werkt prima. En inderdaad, ik vind de producten er ook fantastisch uitzien!

  8. 25 november 2016 / 19:06

    Ik vond deze geur ook heerlijk! Echt leuke cadeautjes ook voor de kerst.

  9. 25 november 2016 / 14:04

    Ik heb ook nog de scrub erbij van deze lijn. Super fijne producten.

  10. 25 november 2016 / 11:39

    Wat heeft Etos eigenlijk veel producten uitgebracht, haha. Maar allemaal zo fijn! Lijkt me niet verkeerd om dat allemaal te testen 😀

  11. 25 november 2016 / 09:54

    Zo leuk! Deze zou ik wel graag onder de kerstboom willen krijgen haha! Het geurtje klinkt heerlijk en de vormgeving van deze lijn van Etos ziet er gewoon weer super uit! Liefs

  12. Jeanelle
    25 november 2016 / 09:54

    Heb zelf de Lime & Mint lijn al….ook zo heerlijk! Maar deze lijkt me in deze feest/wintermaand ook heerijk.

  13. 25 november 2016 / 09:14

    Ben hier heel benieuwd naar! Lijkt me een lekkere winterse geur!

  14. 25 november 2016 / 07:58

    Ik ben zo benieuwd naar geur! Ik hou wel van die lekkere sinaasappel geur 😀

  15. 25 november 2016 / 07:14

    Deze lijn lijkt me zo fijn! Wel jammer dat er alcohol en parfum inzit..