fbpx
170   176
68   215
52   108
13   193
66   390

Hotspot in Den Bosch

Hotspot in Den Bosch

Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch. Dit heb je kunnen lezen in mijn fotoverslag die afgelopen dinsdag online kwam op mijn blog. Na onze aankomst in Den Bosch zijn we gelijk gaan lunchen en we kwamen aan bij een Hotspot in Den Bosch. Benieuwd? Lees mee!

Hotspot in Den Bosch

Hotspot in Den Bosch

Vanaf de bushalte ‘Achter het stadhuis’ liepen we de Snellestraat in. In de Snellestraat kwamen we een super leuk tentje tegen, namelijk ‘Crème Coffee and Pastry’. Tijd om daar naar binnen te gaan en heerlijk te gaan lunchen!

Hotspot in Den Bosch

Creme Coffee and Pastry

Het is, zoals ze zelf zeggen, een trendy koffiebar met huisgemaakt gebak, gezonde smoothies en een heerlijke shared lunch. We besloten om hier heerlijk te tijd te nemen en alles te gaan proberen. We begonnen met de gezonde smoothies, daarna de shared lunch en vervolgens de koffie met het huisgemaakt gebak!

Hotspot in Den Bosch

Gezonde smoothie

Ze hebben naast diverse smoothies ook ‘Super Food Shakes’. Wij besloten om voor een Super Food Shake te gaan. In totaal hebben ze 5 shakes in het assortiment, namelijk Basilkiwi, After Eight Shake, Tropische Spinazie, Groene Dadel en Fris Zuurtje. Mijn moeder ging voor het Fris Zuurtje waar hennepzaad, sinaasappel, avocado, citroen, peer en munt in zit. Ik ging voor de Tropische Spinazie en hier zit lijnzaad, sinaasappel, banaan, ananas en spinazie in. Beide shakes waren echt super lekker en worden ter plekke vers gemaakt. Heerlijk! Een Super Food Shake kost € 4,75.

Hotspot in Den Bosch

Hotspot in Den Bosch

Shared Lunch

Het concept voor de lunch is ‘shared lunch’. Dit wilt zeggen dat de gerechten bedoeld zijn om samen te delen. Ze adviseren om hetzelfde aantal gerechten als tafelgenoten te kiezen voor een volwaardige lunch. Deze gerechten serveren ze dan vervolgens op één bord in het midden van de tafel. Je krijgt zelf een klein bordje en je kunt zo dus de gerechten delen. Heel leuk! De menukaart bestaat uit een vleesgedeelte en een vegetarisch gedeelte.

Mijn moeder en ik kozen voor de volgende twee gerechten:

  • Zuurdesembrood met gepocheerde kip en een saus van honing, mosterd en gember – € 8,-
  • Warme bagel met ricotta, spinazie, cherry tomaat, avocado, gekookt ei en bacon – € 8,25

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het echt super lekker was. We hebben er heerlijk van gesmuld.

Hotspot in Den Bosch

Koffiebar

Een koffiebar moet natuurlijk goede koffie hebben. Mijn moeder en ik zijn allebei liefhebbers van koffie dus natuurlijk namen we na de lunch een heerlijk kopje koffie. Ik koos voor een ‘Flat White – €3,30’ en mama koos voor een ‘Latte Macchiato – €3,50’. Tsja.. ook hier konden we eigenlijk niets anders dan concluderen dat de koffie echt me-ga lekker was.

Hotspot in Den Bosch

Huisgemaakt gebak

We zaten al vrij ver vol dus we besloten om één gebakje te kiezen en deze te delen. De keuze viel op een yoghurt monchou gebakje die er wel heel erg schattig en fotogeniek uit zag. De smaak was super fris en de bodem was gemaakt van een soort bastognekoekjes. Een heel lekker gebakje (€3,50) en een perfecte afsluiter!

Hotspot in Den Bosch

Hotspot in Den Bosch

Hotspot in Den Bosch

Interieur

Enn.. dan heb ik het nog niet gehad over het interieur van Crème Coffee and Pastry. Wat ziet het er hier binnen mega leuk en gezellig uit zeg. De muren zijn wit, op een fel blauwe muur na. Op de witte muren zit zwart krijtverf en hier is met krijt op getekend en geschreven. Het geeft een heel leuk en hip effect. Daarnaast vind je op een andere muur ook allerlei super leuke kaartjes. De meubels zijn heel speels en voornamelijk van steigerhout.

Naar mijn mening klopt alles bij deze trendy koffiebar en is het absoluut een Hotspot in Den Bosch. Ga jij binnenkort een keer naar Den Bosch en ben je op zoek naar een leuke tent om te lunchen? Ga dan zeker naar deze plek! Oh en by the way.. dit artikel is niet gesponsord hoor, ik ben gewoon mega enthousiast! 

CRÈME COFFEE AND PASTRY, SNELLESTRAAT 47, ‘S-HERTOGENBOSCH 5211 EM

Wat is volgens jou een hotspot in Den Bosch? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

  1. 10 augustus 2016 / 22:16

    Wat ziet het er leuk uit! Ik woon in Den Bosch maar ik heb hier nog nooit van gehoord haha. Ik ga binnenkort eens een kijkje nemen 🙂

  2. 10 augustus 2016 / 08:51

    Het ziet er echt ontzettend gezellig uit. Den Bosch is zo’n leuke stad, er zijn overal wel leuke plekjes te ontdekken!

  3. 9 augustus 2016 / 22:51

    Den Bosch is ook een van mijn favoriete steden om te winkelen!! Leuke foto’s ben nog niet bekend met de koffiebar, zeker de volgende keer naar toe.

  4. 9 augustus 2016 / 21:17

    Leuk! Hier heb ik wat aan als Ossenaar haha. Pink lemon en de Yoghurt Barn in Den Bosch zijn ook echt een aanrader!!

  5. 9 augustus 2016 / 20:13

    Leuke en vooral heerlijke foto’s, ziet er een leuk tentje uit zeg 🙂
    X

  6. 9 augustus 2016 / 18:45

    Den Bosch is voor mij helaas iets te ver. Wel leuk om foto’s van de hotspots te zien!

  7. 9 augustus 2016 / 15:39

    Leuke foto’s en heerlijke plek zeg! ik hou ook echt van Den Bosch mensen zijn daar zo gezellig en aardig in de winkels.

  8. 9 augustus 2016 / 14:02

    Ik hou echt van Den Bosch, wat mij betreft een van de meest gezellige Nederlandse steden! 🙂
    leuk tentje zeg!!!

  9. 9 augustus 2016 / 11:21

    Ohhhh hier moet ik heen!!! Dit plekje kende ik nog niet maar dit ziet er echt uit als een tentje voor mij: koffie, taartjes, smoothies… I like! Thanks voor het delen.

  10. 9 augustus 2016 / 09:19

    wat cute!

  11. 9 augustus 2016 / 08:23

    Ziet er erg leuk uit zeg!

  12. 9 augustus 2016 / 08:06

    Wat een onwijs leuk tentje! Ziet er heel knus en gezellig uit. En wat een leuk concept zo een shared lunch!