fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Musthave ondergoed na je bevalling

Musthave ondergoed na je bevalling

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten zijn wij sinds half mei trotse ouders van onze zoon Thijs. Dat betekent dat mijn bevalling nu alweer meer dan 6 weken is geleden. Bizar, de tijd vliegt! Ik ben bevallen bij 38 weken en het is echt genieten met de kleine man! Wel merk ik dat ik soms nog wat rustig aan moet doen en dat mijn lijf zeker nog niet de oude is. In dit artikel vertel ik wat musthave ondergoed na je bevalling is. Geloof me, dit ondergoed is post partum echt een veraderming. Lees je mee?

Postpartum Underwear

Een voedingsbh

Natuurlijk is een voedingsbh een absolute musthave voor iedere vrouw met een newborn. Natuurlijk is deze bh zo ontworpen dat het makkelijk is om borstvoeding te geven. Je kunt namelijk met één hand de cup los maken waardoor je je baby direct kunt aanleggen. Maar, wist je dat een voedingsbh sowieso veel comfortabeler is dan een normale bh? Dus ook wanneer je geen borstvoeding geeft is deze bh een absolute musthave!

Sportbh

Geef je geen borstvoeding en moet je eerst door de stuwing heen? Of wil je je borstvoeding gaan afbouwen en speelt de stuwing op? Tip: draag een strakke sportbh. Dit tipte mijn kraamhulp mij en uiteraard heb ik deze tip direct opgevolgd. Ik heb de eerste dagen een strakke sportbh van Hunkemöller gedragen en zo nam de stuwing al snel af waardoor ik er weinig last van heb gehad. Deze sportbh droeg ik dag en nacht en zelfs onder de douche.

Corrigerend ondergoed

Oké, deze tip is wel bedoeld voor na de kraamweek. In de kraamweek heb ik namelijk alleen maar grote boxershorts gedragen. Maar na deze week was dit eigenlijk niet meer nodig en was ik op zoek naar een ander fijn en comfortabel alternatief. Nu kennen we allemaal het ondergoed van Skims wel. Een absolute hype die mega overprized is. Gelukkig is de hype opgepakt door andere merken en kunnen we nu dit fijne ondergoed voor een beter prijsje scoren. Wanneer je post partum bent voelt je waist nog heel onwennig en slap aan. Ik vind in deze fase het nieuwe naadloze corrigerend ondergoed, de EVR&BODY van Hunkemöller, echt geweldig. Het zit heerlijk, je kunt het onder alles dragen en geeft je body net iets meer shape. Heel nice!

Dit is, als je het mij vraagt, absoluut musthave ondergoed na je bevalling. 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.