fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Een groot rond vloerkleed

Een groot rond vloerkleed

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat wij recentelijk zijn verhuisd. Oh my, wat zijn we aan het genieten in onze nieuwe woning. Het is echt ons droomhuis en we voelden ons sinds dag 1 helemaal thuis en op onze plek. Zo fijn! Nu onze zoon Thijs geboren is kan het geluk en het genieten al helemaal niet op. Eén droom voor ons nieuwe interieur was een u-bank met hieronder een groot rond vloerkleed. Bij het shoppen voor je interieur is het altijd even spannend hoe het uitpakt maar ik ben zo blij met het resultaat. In dit artikel deel ik dit graag met je. Lees je mee?

Hoe combineer je een rond vloerkleed?

In ons nieuwe interieur wilde ik niet te veel voor rechttoe, rechtaan gaan. Zo hebben we een organische eettafel van betonciré en zijn veel accessoires gemaakt in organische en speelse vormen. Wij hebben een grote u-bank en die zorgt uiteraard al snel voor een strakke hoek. Dit wilde ik niet versterken door te kiezen voor een vierkant of een rechthoekig kleed maar juist verbreken door te kiezen voor een rond vloerkleed.

Het perfecte vloerkleed vond ik bij Volero. Ik ben gegaan voor het Rond wollen vloerkleed – Feline Wit. Dit is een handgemaakte vloerkleed met prachtige geweven structuur. Tinten zoals offwhite, beige en ecru komen veel voor in ons interieur. Het vloerkleed ligt op een prachtige visgraatvloer. Ik heb even getwijfeld voor een gemeleerd kleed omdat we nu een baby hebben en ook nog een hond en kat in huis hebben. Qua vlekken was deze keuze wellicht beter geweest maar qua look en feel absoluut niet. Het Feline Wit kleed past namelijk echt perfect en het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had.

Qua afmetingen is ons vloerkleed 280cm. Volero heeft hierbij geholpen en advies gegeven qua maat op basis van de grootte van de bank. Super fijn! Het formaat is namelijk echt helemaal perfect. Het kleed had niet groter en zeker niet kleiner moeten zijn.

Wat vind jij van een rond vloerkleed? Ik ben in ieder geval erg blij met mijn keuze voor een groot rond vloerkleed.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.