fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

e‑Boekhouden.nl gratis voor startende ondernemer

e‑Boekhouden.nl gratis voor startende ondernemer

Ben jij een startende ondernemer? Lees dan heel snel verder! Ik heb namelijk de tip van de dag en dat is dat jij, als startende ondernemer, nu e-Boekhouden.nl de eerste 15 maanden gratis krijgt. Hoe mega relaxed is dat? Ik doe mijn boekhouding al jaren via e-Boekhouden.nl en ik kan je niets anders aanraden dan hier echt te starten. Het is zo’n verademing! Wil jij e‑Boekhouden.nl gratis voor startende ondernemer? En ben jij benieuwd naar mijn ervaringen en bevindingen? Lees dan snel verder.

e-Boekhouden.nl de eerste 15 maanden gratis

15 maanden, dat is gewoon 1 jaar en een kwartaal, gratis! Wat een goed begin zeg. Als startende ondernemer komt er natuurlijk een hoop op je af. Natuurlijk ben je voornamelijk druk bezig met het opstarten van je onderneming en hiervoor moeten heel wat zaken worden geregeld. Zo moet je naar de KVK en ben je waarschijnlijk druk met sociale media en een website. Want, om geld te kunnen verdienen, moet je natuurlijk wel gevonden worden. Na hard werken is daar je eerste opdracht en komt de eerste betaling binnen. Een heerlijk gevoel en absolute mijlpaal voor iedere startende ondernemer.

Je kunt natuurlijk een administratiefreak zijn en dit een onwijs leuk klusje vinden. Maar, de meeste ondernemers die ik spreek vinden alles leuk aan het hebben van een eigen bedrijf behalve de administratie en boekhouding. Ik hoor hier absoluut bij! Maar, het is zo belangrijk om je administratie goed op orde te hebben en bij te houden. Als je het te lang laat liggen wordt het één grote puzzel en zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het is dus wel echt belangrijk om bij het starten van je onderneming ook gelijk een goed plan te maken voor je administratie en je investeringen en inkomens goed bij te houden.

Boekhouding via e-Boekhouden.nl

In het begin van mijn onderneming heb ik dit niet gedaan. Ik ben gestart in een Excel-sheet en dit was echt een hele domme fout. Op een gegeven moment was mijn administratie één grote rotzooi en werd ik alsmaar gefrustreerder. Mijn vriend heeft ook een eigen onderneming en deed zijn boekhouding toen al via e-Boekhouden.nl. Na een avond huilend achter mijn administratie te hebben gezeten zei hij: “Lin, nou is het klaar, we maken een account voor je aan op e-Boekhouden.nl”

Dat had ik veel eerder moeten doen. Diezelfde avond maakte we nog een account aan en zette ik, samen met mijn vriend, mijn boekhouding over op e-Boekhouden.nl. En, vanaf dat moment, is mijn boekhouding een verademing. e-Boekhouden.nl is namelijk een heel fijn en overzichtelijk programma. Het is echt boekhouden en factureren in Jip en Janneke taal en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Na deze overstap heb ik in ieder geval nooit meer huilend achter mijn boekhouding gezeten en ben ik er een stuk sneller mee klaar dan voorheen.

Nu vraag je je misschien af: ‘Wat kun je dan allemaal met e-Boekhouden.nl?’ Nou ja, wat niet? Je kunt met dit programma boekhouden, factureren, offertes maken, urenregistratie bijhouden, relatiebeheer, voorraadbeheer bijhouden en nog veel meer. Via e-Boekhouden.nl kun je ook je BTW-aangifte en ICP-opgave automatisch versturen naar de Belastingdienst. Ideaal! Daarnaast is er een gratis app die heel handig is voor onderweg. Heb je net een aankoop gedaan? Dan kun je met de app een foto maken van het bonnetje en deze direct uploaden in je boekhouding. En in de app kun je ook je je uren en gereden kilometers bijhouden. Ja het is precies zoals het klinkt, heel handig allemaal!

Dit klinkt natuurlijk als een mega verkooppraatje, dat snap ik, maar het is wel oprecht mijn ervaring met e-Boekhouden.nl. Ik raad het iedereen aan. Ook in mijn privéleven tip ik het geregeld aan ondernemers. Dat je het dus nu, als startende ondernemer, de eerste 15 maanden gratis kunt proberen is natuurlijk top en ik zou het zeker doen.

e‑Boekhouden.nl gratis voor startende ondernemer, hoe tof is dat?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: