fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Overnachten in eigen land

Overnachten in eigen land

Even een heerlijke getaway, we zijn er allemaal zo nu en dan aan toe. Mijn vriend en ik gaan er regelmatig even lekker tussenuit. Gelukkig zijn er in Nederland ook zoveel leuke plekjes te vinden om te overnachten. Wil jij binnenkort overnachten in eigen land? Lees dan dit artikel met leuke tips.

Luxe overnachten of overnachten in de natuur

Denk jij bij een getaway meteen aan het buitenland? Dat is echt niet nodig. Nederland heeft zo onwijs veel leuke plekjes om te ontdekken en om te overnachten. Zo zijn wij vorig jaar juli geweest bij een Valk Exclusief waar wij sliepen in een suite. Echt een prachtige kamer die prachtig en luxe is ingericht met een groot rond bubbelbad en stoomdouche in de kamer. Hier was het echt genieten!

Wij kozen het hotel vanwege de luxe kamer en hadden dus geen voorkeur qua locatie. Dat is echt meteen een leuke tip om mee te nemen. Zoek niet op locatie maar juist op de overnachtingsplek. Waar heb je behoefte aan? Is dat een luxe hotel met zwembad, een bed & breakfast of juist een boomhut midden in het bos met een hottub? Op het moment dat de locatie niet uitmaakt kom je echt op de tofste plekken en kun je dus stadjes ontdekken waar je anders misschien nooit naartoe was gegaan. Dat is juist super leuk toch?

Mijn vriend en ik vinden het leuk om af te wisselen qua type overnachting. Soms vinden we het bijvoorbeeld heerlijk om een luxe hotel te boeken en even te genieten van de rust en de welness. Tijdens dit soort overnachten vinden we het heerlijk om luxe uiteten te gaan met meerdere gangen en de nodige glazen goede wijn. Maar soms kiezen we er juist ook voor om onze hond mee te nemen en een huisje te boeken middenin de natuur. Dan kunnen we juist genieten van onze viervoeter en heerlijke verre wandelingen maken in de natuur of op het strand.

Ik ben benieuwd, ben jij weleens in een Valk Exclusief hotel geweest? Geef jij de voorkeur aan luxe overnachten of aan overnachten in de natuur? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 31 mei 2023 / 02:53

    Superleuk zo’n binnenlandse getaway! Ik ga vaak naar de vakantiehuisjes dichtbij het strand voor optimale rust.