fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

Tas van Spikes & Sparrow


Tas van Spikes & Sparrow

Ken je het merk Spikes & Sparrow? Ik heb het pas ontdekt! Ik kreeg namelijk van het merk een nieuw tasje en aangezien ik hier super enthousiast over ben besloot ik er uiteraard een artikel over te schrijven. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe tas van Spikes & Sparrow? Lees dan gezellig met mij mee.

Spikes & Sparrow tas

Het merk Spikes & Sparrow bestaat sinds 1988 met als doel om tassen en accessoires te maken die anders zijn. Ze maken tassen van leer die lang meegaan en ze worden ontworpen in Nederland. Het merk staat voor kwaliteit en gebruiken bijvoorbeeld alleen de beste ritsen en de sterkste materialen. Ze staan hier volledig achter en geven 2 jaar garantie op de producten.

Spikes & Sparrow

Spikes & Sparrow Wallet / Cross Over

Al een tijdje was ik op zoek naar een klein tasje waarin enkel wat pasjes passen en mijn telefoon. Nu heb ik een iPhone 12 Pro Max, niet de kleinste telefoon dus en daarom past mijn telefoon niet alle telefoontasjes. Ik ben gegaan voor de WALLET / CROSS OVER in de kleur BRANDY. De kleur Brandy is een prachtige cognackleur en ik vind deze kleur altijd heel erg mooi van leer. Het tasje heeft 3 vakjes voor pasjes, een ritssluiting in het grote vak en nog een klein vakje aan de voorkant. Het fijne is dat je de tas helemaal kunt openritsen als ‘clutch’ en dat hierdoor dus mijn telefoon er perfect inpast.

Aan het tasje zit een lange strap waardoor je hem crossover kunt dragen. Je ziet dit op de foto. Dit is precies hoe ik het tasje draag. Deze foto is gemaakt in de Beekse Bergen. Een park waarin je natuurlijk veel loopt maar ook super veel foto’s maakt. Het is dan ideaal om je telefoon in zo’n klein tasje op je heup te kunnen dragen en je telefoon altijd binnen handbereik te hebben.

Cross Over, Clutch of portemonnee

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de strap eraf te halen en dan kun je het tasje gebruiken als clutch of zelfs als portemonnee. Je kunt er dus heel veel kanten mee op. Het tasje voelt daarnaast echt heel goed aan. Je kunt merken dat het kwaliteit is. De voering is ook heel mooi gestikt en alles is heel mooi afgewerkt. Ik ben er heel blij mee en weet zeker dat ik deze tas van Spikes & Sparrow veel ga dragen. Hoe ideaal is zo’n tasje ook op bijvoorbeeld vakantie of tijdens een festival?

Cadeautip: zondag 14 mei is het Moederdag. Hoe leuk is het om jouw moeder op deze dag blij te maken met een mooie, nieuwe tas?

Deze Tas van Spikes & Sparrow kost € 59,95

Ken jij het merk Spikes & Sparrow?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: