fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Bath & Body Works kaarsen


Bath & Body Works kaarsen

Zo, ik voel me weer een klein beetje beter. Afgelopen donderdag en vrijdag zijn er geen artikelen online gekomen, mijn excuses hiervoor. Ik voel me al een tijdje grieperig en besloot echt even wat rust voor mijzelf te pakken. Anyways, in dit artikel wil ik het met jullie hebben over Bath & Body Works Kaarsen. Kijk jij veel vlogs van YouTubers? Vooral Amerikaanse YouTubers of Nederlandse vloggers die in Amerika zijn? Geloof me, dan ken je Bath & Body Works absoluut. Een hele lange tijd was het merk nauwelijks verkrijgbaar in Nederland waardoor men in het buitenland ging inslaan. Een beetje vergelijkbaar met bijvoorbeeld Sephora. Vooral de Bath & Body Works kaarsen zijn mateloos populair. In dit artikel vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Bath & Body Works Nederland

Bath & Body Works is echt een Amerikaans merk. Inmiddels is het merk ook in Nederland te vinden. Namelijk in de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam en in de Spuistraat in Den Haag. Tijdens mijn rondreis door West-Amerika ben ik in meerdere Bath & Body Works filialen geweest en iedere winkel ruikt zo ongelofelijk lekker. Je wilt echt alles hebben! De schappen staan vol met body wash, bodylotion, crème, handzeep en home- en bodyspray.

Het merk speelt onwijs leuk op de seizoenen in. Rondom Halloween hebben ze geuren zoals Pumpkin Spice en rond kerst hebben ze echt van die typische kerstgeuren zoals dennenboom of juist kerstcookies. Nu met de lente hebben ze een nieuwe lancering, namelijk Japanese Cherry Blossom.

Japanese Cherry Blossom is een sierlijke mix van Japanse kersenbloesem, Aziatische peer, verse mimosa-bloemblaadjes, witte jasmijn & blozend sandelhout. Het is een hele zachte, bloemige geur die ook licht romig is. Een beetje vanille-achtig maar dan frisser. Uit deze lijn heb ik vijf producten ontvangen, namelijk:

  • Whipped Body Butter
  • Scented Candle
  • Creamy Body Scrub
  • Shower Gel
  • Fine Fragrance mist

Dit artikel is niet bedoeld als review van deze producten maar als introductie van Bath & Body Works en hun gloednieuwe Japanese Cherry Blossom lijn. Ik heb de producten dan ook nog niet echt in gebruik op de kaars na. Sowieso ben ik al een hele tijd fan van de Bath & Body Works kaarsen en ik heb deze Scented Candle in geur Japanese Cherry Blossom eigenlijk direct in onze woonkamer gezet. Iedere avond staat hij aan en ruikt onze woning heerlijk. Het is echt een hele fijne geur en perfect voor deze tijd van het jaar. Dit is de XL Luxe Geurkaars en daar betaal je €34,95 voor.

Met de code LINDSEY20 krijg je 20% korting bij Bath & Body Works.

Ken jij Bath & Body Works al?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: