fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Björn Borg Sport Set

Björn Borg Sport Set

We zijn inmiddels een week terug van vakantie. Back to normal, back to work! Het is na alle croissants, stokbroden, kaasjes, chips en de nodige wijntjes en biertjes ook we echt nodig om weer back in shape te komen. De kilo’s die eraan zijn gekomen mogen we wat mij betreft weer vanaf. Natuurlijk mag dit in style en daarom laat ik je in dit artikel mijn gloednieuwe Björn Borg Sport Set zien. Off we go!

Nieuwe sport set van Björn Borg

Björn Borg, ik heb het merk helemaal herontdekt! Vroeger (sounds old, haha!), toen ik op de Middelbare School zat, was Björn Borg echt hèt merk. Samen met G-Star. Ik droeg alleen deze twee merken en had shirtjes en truien, allemaal hetzelfde, allen in andere kleuren. Qua broeken droeg ik alleen de merken Diesel, Indian Rose en MET. Shoppen deed ik altijd in Oosterhout en daar zaten destijds twee winkels waar het 100% slagen was. Volgens mij shopte de hele middelbare school hier want iedereen had hetzelfde aan, whaha! Is dit herkenbaar? Ik ben zo benieuwd of dit bij jou op school ook was! Saai ook eigenlijk hè? Fijn dat dat nu wel flink veranderd is!

Het merk Björn Borg heb ik nu helemaal ontdekt als sportmerk. Jeetje, wat hebben ze een tof assortiment! De Seamless collectie is echt fantastisch. Deze collectie zit als gegoten en heeft prachtige basics in aardse tinten. Mijn oog viel echter direct op de Borg High Waist Swipe Tights. Dat komt waarschijnlijk door de prachtige, helderblauwe kleur. Dit is de kleur ‘Dusty Blue’. Het is een lange, strakke trainingslegging gemaakt van zacht, glanzend gerecycled stretchpolyester. Hij heeft een hoge taille met het iconische Borg-logo op de heup. De witte lijnen in de legging accentueren het lichaam.

Ik combineer deze tights met het Borg Regular T-Shirt. Ook dit t-shirt draag ik in de kleur Dusty Blue. Een klassiek en stijlvol high-performance trainingsshirt. Hij heeft korte mouwen en is gemaakt van zacht en elastisch gerecycled polyester. Het shirt heeft een ronde hals, zijsplitten en een kleine logoprint op de borst.  Oh men! Dit shirt is zo lekker stretchy en comfy. Echt heerlijk!

Björn Borg kortingscode

Natuurlijk heb ik voor jullie een kortingscode geregeld!

  • Gebruik de code LINDSEY20 voor 20% korting op en gratis verzending van je bestelling. De code werkt ook in concept stores! 🛍️
De look maak ik af met mijn witte sneakers van Nubikk via Omoda en een witte sweater. Uiteraard is wit de perfecte combinatie met deze Dusty Blue Björn Borg Sport Set. Ik ben er helemaal weg van!
Wat vind jij van deze Björn Borg Sport Set? 
Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: