fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Clay and Glow Protecting Face Sunscreen

Clay and Glow Protecting Face Sunscreen

Clay and Glow is lekker bezig! Geregeld krijg ik persberichten met hierin een introductie van een nieuw product. Zo ook een paar weken geleden, namelijk van de Clay and Glow Protecting Face Sunscreen. Oftewel een beschermende gezichtszonnebrandcrème met SPF30. Ik heb dit product meengenomen op vakantie in Zuid-Frankrijk en het dus uitgebreid getest. Benieuwd naar mijn mening over het product? Lees dan mee.

Beschermende gezichtszonnebrandcrème SPF30

Vakantie in Zuid-Frankrijk

Vorige week was ik op vakantie in Zuid-Frankrijk. In het prachtige Castellane om precies te zijn. Met 8 vrienden en 2 honden verbleven wij in het heerlijke vakantiehuis Maison Verdon Castellane. Een perfecte uitvalbasis voor een vakantie in het zuiden van Frankrijk. Uiteraard hebben we de prachtige Gorges du Verdon bezocht maar zijn we onder andere ook op de lavendelvelden in Valensole en in de Gorges du Daluis geweest. Daarnaast hebben we ook de drie meren, Lac de Castillon, Lac de Chaudanne en Lac de Saint-Croix, niet overgeslagen. Het was de hele week rond de 30 graden en dus was een goede zonnebrandcrème absoluut geen overbodige luxe.

Clay and Glow Protecting Face Sunscreen

De verpakkingen van Clay and Glow zijn altijd lekker girly, roze en kleurrijk. Dat is met deze Clay and Glow Protecting Face Sunscreen absoluut niet anders. Het is een roze, kartonnen verpakking met het Clay and Glow logo in shiny letters en de rest van de tekst in het wit. De zonnebrand zelf zit in en mooie, roze flacon met een pompsysteem dat erg prettig in gebruik is. Zeker niets op aan te merken!

Deze Protecting Gezicht Hydraterende Zonnebrand crème SPF30 beschermt je tegen UVA- en UVB-straling en tegen blauw licht (beeld)schermen. Wist je dat UVA-straling geassocieerd wordt met huidveroudering en dat UVB-straling verbranding veroorzaakt? Het is dus erg belangrijk dat een SPF je voor beide stralingen beschermt. Dit product is volledig waterproof, dierproefvrij en vegan.

Clay and Glow Protecting Face Sunscreen

PROTECTING FACE SUNSCREEN SPF 30 van Clay and Glow

Wat mij direct opvalt is dat de zonnebrand vrij waterig is. Het is echt een dunne, milky substantie. Iets wat ik niet echt gewend ben van een zonnebrand aangezien deze normaliter toch wel een stuk dikker en vettiger zijn. Door deze substantie brengt de zonnebrandcrème heel makkelijk aan, trekt hij heel snel in en laat hij geen vette laag of witte waas achter. Dat is echt super chill! Het product is namelijk ook te gebruiken als moisturizer of dagcrème. Doordat hij snel intrekt kun je vlot verder met je make-up routine. Op vakantie heb ik dit product iedere dag gebruikt en ik ben er onwijs blij mee geweest. Ik ben geen één keer verbrand terwijl ik absoluut lekker heb liggen zonnen. Hij doet dus precies wat hij belooft. Natuurlijk is het wel belangrijk om het gebruik van dit product regelmatig te herhalen voor een volledige bescherming.

Deze Clay and Glow Protecting Face Sunscreen bevat 50ml., kost €29,95 en is te koop bij Clay and Glow.

Smeer jij jezelf altijd netjes in met een SPF?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: