fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette

Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette

Zoals jullie, denk ik, inmiddels wel weten ben ik dit jaar lid van de Kruidvat Squad. Stiekem ben ik daar best een beetje trots op. Het is namelijk echt een hele toffe squad. Zeker als je mij volgt via Instagram, dan ben je hier wel van op de hoogte. Iedere maand krijg ik van Kruidvat een toffe box opgestuurd en in mei zat hier o.a. de Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette in. Ik dacht, hoe leuk is het om een geur van Kruidvat te reviewen? Ik ben in ieder geval erg enthousiast. Lees je mee?

Parfum van Kruidvat

Ik review dus de Feel The Energy (geel/oranje) geur. Naast deze geur zijn er nog twee varianten, namelijk:

  • Just Be Happy – roze/peach
  • Time To Relax – lila/lavender

Goed om te weten is dat de geuren vegan zijn en zijn ontwikkeld op basis van MoodScience Technology. Dit wilt zeggen dat ze verrijkt zijn met allerlei fijne ‘feel good ingrediënten’. De ingrediënten zijn voor minstens 91% van natuurlijke origine en daarom kun je dus wel stellen dat de ingrediënten zorgvuldig gekozen zijn.

Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette

Ze hebben alle drie een eigen kleurenthema en bij deze Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette is dat oranje/geel. Goed gekozen. Bij deze kleuren denk ik zelf ook het meest een ‘Energy!’ De geur zit in een vierkante, glazen flacon en hierop staat, heel clean, Feel the Energy en Kruidvat. Verder heeft hij een lichtroze dop en een roségouden finishing touch. De kartonnen verpakking om de flacon heen is uiteraard geel/oranje en bevat precies dezelfde style. Als je het mij vraagt ziet het er gewoon heel netjes en clean uit.

Dan door naar de geur. De hoofdnoten van deze Energy geur zijn citrus en mint en dat maakt dit een hele frisse, zomerse geur. Geloof mij, hij is echt hartstikke lekker. Een meer dan prima geur voor everyday! En het kleine prijsje maakt deze geur natuurlijk nog aantrekkelijker. Oké, je moet een het einde van de middag de geur even bijsprayen, maar hé hoe erg is dat voor deze prijs? Tip: er zijn ook mini’s te koop. Ideaal voor in je tas on the go.

Kruidvat Feel The Energy Eau de Toilette kost €4,99 (50ml) en €2,99 (15ml) en koop je vanaf nu bij de Kruidvat bij jou in de buurt of online via hun webshop.

Heb jij weleens een geur van Kruidvat geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: