fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Dé lente en zomer fashion trends voor 2022

Dé lente en zomer fashion trends voor 2022

Oh yeeees! De lente is begonnen en de zomer wacht uiteraard nog op ons. Heerlijk, mijn favoriete seizoenen. Op het moment dat ik dit typ is het ontzettend regenachtig maar gelukkig komt er volgende week beter weer aan. Yeehaa! In dit artikel ga ik dé lente en zomer fashion trends voor 2022 bespreken. Kan jou kledingkast nog wel een update gebruiken en wil je deze seizoenen graag on trend de deur uit? Dan heb je zeker wat aan dit artikel. Lees je mee?

Pakken voor vrouwen

Bij een pak denk je al snel aan een variant voor mannen maar de pakken voor vrouwen zijn op dit moment echt mega on trend. Sterker nog, het is echt een musthave in jouw kledingkast. Je hebt ze inmiddels in alle kleuren waarbij de fit zeker wat oversized mag zijn. Je kunt een pantalon mooi combineren met een blokhak of wat meer casual dragen met een stoere sneaker. Daarnaast is een pak echt ideaal want je hoeft verder niet na te denken over een combinatie. Je bent gelijk fully dressed en ziet er tip-top uit. Love it!

Lekker kleurrijk

Daarnaast mogen we deze lente en zomer ook lekker uitpakken met veel kleur! Sterker nog, colorblocking is een trend. Een groene broek met een fuchsia kleurig shirtje en een oranje tas? You go girl! Het kan dit seizoen echt niet kleurrijk genoeg. Bij MyJewellery spotte ik een aantal hele leuk tshirts die perfect matchen met deze trend. Een roze shirt met oranje tekst? Roze met blauw of liever lila met paars? Bij MyJewellery hebben ze echt een heel uitgebreid assortiment met de leukste shirtjes. En vergeet dus niet, dat roze shirtje kan prima op een groene of oranje broek. Lekker combineren! Heerlijk toch, al die vrolijke kleurtjes? Zo gezellig!

Lange, mouwloze gilets

Bij een gilet denk je al snel aan een kort model maar dit seizoen zien we heel veel lange, mouwloze gilets. Echt een super tof kleding item die heel makkelijk te combineren is. Een vrij eenvoudig jurkje kun je echt een hele andere dimensie geven door er een lang gilet overheen te dragen. Jouw look heeft hiermee toch weer net wat meer aandacht gekregen. Ik heb inmiddels een beige en een zwart gilet in mijn kast hangen en draag ze echt heel vaak. Het leuke is dat iedere keer als ik een lang gilet draag ik complimentjes krijg. Alleen maar extra leuk toch?

Welke trend spreekt jou het meest aan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: