fbpx
185   196
80   233
56   114
13   194
66   390

Beige trui van Loavies

Beige trui van Loavies

De herfst is officieel begonnen en ondanks dat het afgelopen weekend lekker weer was, heb ik toch mijn truien al uit de kast getrokken. Zoals je wellicht wel weet mag ik zo nu en dan shoppen bij Loavies. Daar ben ik heel erg blij mee want ik ben ongelofelijk fan van deze shop. Laatst scoorde ik weer wat nieuwe items waaronder een beige trui van Loavies. Hoe ik deze heb gestyled, zie je in dit artikel. Kijk je mee?

Beige trui van Loavies

Inmiddels ben je vast wel op de hoogte van mijn beige vibes. Ik draag de laatste tijd echt ontzettend veel wit, crème en beige afgewisseld met kleuren. Dat betekent eigenlijk dat ik nagenoeg geen zwart meer draag. Uiteraard heb ik nog wel wat zwarte items in mijn kast maar ik merk gewoon dat ik er niet meer naar neig. Gek eigenlijk want vroeger droeg ik eigenlijk heel vaak zwart.

Tijdens mijn zoektocht in de webshop viel mijn oog meteen op een beige trui van Loavies. Dit is een gebreide trui met een coll en ballonmouwen. Sowieso vind ik dat echt een super leuk model trui. Deze trui is echter nog specialer door de kwastjes in V-vorm aan de voorkant. Dat geeft toch net wat extra’s en een klein beetje die western feeling. De trui is gemaakt van echt een hele zachte, soepele stof, is lekker warm en prikt totaal niet. De kans is groot dat dit mijn favoriete trui gaat worden deze herfst en winter.

Ik combineer deze trui met een prachtige straight jeans van Loavies. Deze jeans heeft een hoge taille, een split onderaan de binnenzijde van de broekspijp, 5 zakken, riemlusjes, een knoopsluiting en contrasterende stiksels. Het is een recht model en dat maakt deze jeans juist zo tof. Hij zit net wat wijder waardoor hij stoer is en door de split is hij toch vrouwelijk. Daarnaast vind ik de kleur en de wassing ook perfect.

Uiteraard heeft deze outfit een goede laars nodig. Ik draag een beige enkellaars van Bronx. Om precies te zijn heet dit model Beige Bronx Enkellaarsjes Low-Kole 34159 bij Omoda. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en ik ben dus gegaan voor beige. Het is een stoere enkellaars met toffe cowboy-accenten, een rechte schacht met beklede elastische zijpanelen, een spitse neus met metalen merkplaatje en een stevige, schuin aflopende blokhak. Naar mijn mening is dit echt de perfecte enkellaars. Ik vind ze echt prachtig!

  • Beige trui: € 45,99 bij Loavies
  • Straight Jeans: € 59,99 bij Loavies
  • Beige enkellaars: € 111,95 bij Omoda

Wat vind jij van deze look?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: