fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Een kledingstomer vs. een strijkijzer

Een kledingstomer vs. een strijkijzer

Bij samenwonen komt het huishouden natuurlijk ook vrolijk om te hoek kijken. Iets waar ik niet iedere week even veel tijd voor heb. Daardoor verzaak ik sommige klusjes zo nu en dan een één daarvan is strijken. Daarnaast heb ik ook een ontzettende hekel aan strijken. Naast een strijkijzer heb ik inmiddels al een tijdje een kledingstomer in huis. Dat bracht mij op het idee om een artikel te schrijven over een kledingstomer vs. een strijkijzer. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan mee.

Strijkijzer

Mijn hekel aan strijken is groot. Zo groot dat ik kledingstukken die snel kreuken het liefst vermijd. Maar goed, uiteraard ontkom je er zo nu en dan gewoon niet aan. Ik heb een strijkijzer van Philips met een stoomfunctie. Daarnaast een strijkplank van Ikea en volgens mij zijn deze beide producten prima. Al heb ik geen vergelijkingsmateriaal, haha!

Ken je dat, dat je een kledingstuk aan wilt trekken en deze vol met kreukels zit? Natuurlijk kun je er dan voor kiezen het strijkijzer in het stopcontact te steken en je strijkplank op te zetten. Maar hé, daar heb je op dat moment toch helemaal geen tijd voor? Het resultaat? Je trekt het kledingstuk weer uit, hangt hem in de kast en trekt hem vervolgens nooit meer aan want ‘er zitten kreukels in’. Hahaha! Story of my life!

Een kledingstomer vs. een strijkijzer

Kledingstomer

Een paar weken terug ontving ik een mailtje of ik geïnteresseerd was in een kledingstomer. Je begrijpt vast dat mijn aandacht meteen was getrokken. Misschien is dit wel iets voor mij? Na wat mailtjes heen en weer ontvang ik niet heel veel later de SteamOne ST70SB Stilys Kledingstomer. Check allereerst de looks even. Deze kledingstomer ziet er fantastisch uit, vind je niet?

Het apparaat werkt echt super simpel, namelijk:

  • Vul het reservoir met kraanwater
  • Zet de stomer aan (binnen 60 seconden ben je ready to go)
  • Trek de stof strak
  • Beweeg de stoomkop van boven naar beneden
  • That’s it! 

Een kledingstomer vs. een strijkijzer

Deze SteamOne Stilys Kledingstomer is geschikt voor alle stoffen en je kunt éen uur aaneengesloten stomen. Naast dat stoom je kleding kreukvrij maakt. maakt het je kleding ook lekker fris. Je kunt de stomer gebruiken in plaats van een strijkijzer of dus om even op te frissen voordat je een kledingstuk aantrekt.

Je raadt vast al hoe ik hem gebruik. Jep, als vervanging van mijn strijkijzer. Geloof mij, strijken is in ons huis echt verleden tijd. Ik ben zo blij met deze SteamOne Stilys Kledingstomer. Hij staat bij ons naast de kledingkast waar gelukkig ook gelijk een stopcontact zit. Zodra ik een kledingstuk wil aantrekken hang ik hem even aan de stomer, vervolgens ga ik er langs met de stomer en de hete stoom doet zijn werk. De items zijn echt kreukvrij en de stomer is te gebruiken op zowel dikke als dunne stoffen. Hij is bijvoorbeeld ook ideaal voor een mooi jurkje, een pantalon of een colbert. Ja, ik ben om!

Een kledingstomer vs. een strijkijzer, mijn antwoord is duidelijk! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 29 september 2021 / 10:21

    Wat leuk dat je helemaal om bent! Wij hebben zelf een kledingstomer en een strijkijzer, maar ik gebruik het strijkijzer echt het meeste. Vind ik zoveel sneller eigenlijk, zeker voor beddengoed etcetera. De stomer gebruik ik voor mijn vriend zijn pakken, dat is wel echt ideaal hoor. Hoeven ze wat minder vaak naar de stomerij. 🙂