fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

OOTD Rokje met luipaard print

Rokje met luipaard print

Dinsdag, wederom tijd voor een outfit of the day. In dit artikel laat ik je een heel leuk rokje met luipaard print zien. Dit rokje heb ik al een tijdje maar droeg ik eigenlijk voornamelijk in de zomer. Zo nu en dan duik ik in mijn kast om nieuwe outfits te creëren en was het dus hoog tijd om met dit leuke rokje een winterse outfit samen te stellen. Kijk je mee?

OOTD Rokje met luipaard print

OOTD Rokje met luipaard print

Tijdens de kerstvakantie heb ik een blog- en instagram break gehad. Ik heb deze tijd benut om eens goed na te denken over de richting waar ik naartoe wil in 2021. Mijn blog en instagram zijn natuurlijk de twee pilaren van mijn eigen onderneming en vandaar dat het goed is om eens uit te zoomen en kritisch te kijken naar het afgelopen jaar. Zo merkte ik, voornamelijk aan het einde van het jaar, dat ik wat weinig inspiratie had voor nieuwe fashionlookjes en weer snel terugzakte in een zwarte look. Hoog tijd om dat aan de kant te schuiven want in 2021 wil ik juist out of my comfortzone gaan en meer kleur dragen.

Uiteraard begin ik daar begin 2021 meteen mee. Dit is een heerlijk kleurrijk lookje en ik werd er zelf dan ook meteen vrolijk van! Ik draag een roze t-shirt van My Jewellery. Op de voorkant staat met rode letters ‘Coucou Mon Amour’ en op de achterkant ‘Au Revoir’. Over dit shirt draag ik een beige, wollen vest van het merk Esprit. Dit is echt zo’n fantastisch vest, heerlijk zacht en lekker warm in de winter. Uiteraard draag ik hier het rokje met luipaard print onder welke ik deze zomer ontving van ComeGetFashion. Hieronder draag ik een stippenpanty en mijn boots van ViaVai via Omoda. Natuurlijk maakt dit felroze tasje van Valentino dit lookje helemaal compleet.

Op instagram zien we de laatste tijd steeds vaker dat beige/nude tinten worden gecombineerd met felle kleuren zoals roze.

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram? 

Details

Dit was hem, mijn OOTD! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 17 januari 2021 / 19:14

    De look is super mooi Lindsey ! Ik hou van de roze toetsen erin. En die panty met die bolletjes is ook leuk !