fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Schoenentrends 2021: dit zijn de trends

Schoenentrends 2021

“I have enough shoes.” – said no one ever. En ik zeker niet, want eerlijk is eerlijk, ik heb best een schoenentik te pakken. Inmiddels heb ik dan ook al wel een flinke stash opgebouwd maar ik blijf prima redenen bedenken voor een nieuw paar schoenen. Het nieuwe jaar zit eraan te komen en dat betekent dat het hoog tijd is om de Schoenentrends 2021 te bespreken. Wil jij alles weten van de nieuwste trends op het gebied van schoenen? Lees dan zeker verder.

Schoenentrends 2021

Cowboylaarzen

Een trend waar ik eventjes aan moest wennen is de cowboylaars. Toch ben ik half 2020 totaal overstag gegaan en verliefd geworden op deze fantastische trend. Op dit moment heb ik drie verschillende paren cowboylaarzen in verschillende kleuren en maten. Zo heb ik een donkergroen paar in een enkellaarsvariant en een beige-wit paar in een lange laars variant. Daarnaast kan natuurlijk een klassiek zwart paar niet ontbreken dus ook deze variant is te vinden in mijn schoenenstash. Deze trend ga je ook in 2021 nog heel veel zien dus voorlopig is de cowboylaars nog niet uit het modebeeld weg te denken.

Bikerboots

Oh yes! Ook de biker boots blijf je nog heel veel zien in 2021. Deze waren uiteraard in zowel 2019 als in 2020 een flinke trend en deze wordt in het nieuwe jaar voort gezet. Deze trend is uiteraard begonnen bij de famous Dr. Martens boots maar inmiddels zijn er talloze merken te noemen die dit model laars op de markt heeft gebracht. Ik heb zelf meerdere paren en ik denk eerlijk gezegd dat dit mijn alltime favorite model laars is.

Het leuke aan beide trends vind ik dat je ze het gehele jaar door kan dragen. In de lente/zomer vind ik het tof om een laars te dragen. Bijvoorbeeld op een festival met een denim short of een toffe midi rok. In de herfst/winter staat het ook fantastisch met een jeans of een jurk/rok met een panty. Het zijn gewoon beide laarzen die je heel makkelijk combineert en een absolute musthave zijn voor in je schoenenstash. Tip van flip; Neem eens een kijkje bij de Bijenkorf, zij hebben namelijk echt een fantastische collectie! Voor de schoenentrends van 2021 kun je daar zeker terecht.

Heb jij een paar biker boots of cowboylaarzen in je stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: