fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Gift guide voor pakjesavond

Hij komt, hij komt.. die lieve, goede Sint! Volgende week is het zover, pakjesavond! Ik weet nog zo goed dat ik vroeger ongelofelijk zenuwachtig was voor deze avond. Inmiddels zijn mijn broer en ik volwassen en vieren wij met mijn ouders geen Sinterklaas maar maar Kerst. Toch wil ik in je in dit artikel wat leuke tips geven voor de pakjesavond. Ben jij, last minute, nog op zoek naar cadeaus? Lees dan deze Gift guide voor pakjesavond.

Gift guide voor pakjesavond

In dit artikel bespreek ik cadeaus voor volwassenen tijdens pakjesavond. 

Accessoires

Een categorie die het, wat betreft cadeaus, altijd goed doet is de categorie horloges, sieraden en andere accessoires. Het leuke aan zo’n soort cadeau vind ik dat iemand echt de moeite doet om iets moois voor je uit te zoeken. Daarnaast kun je het in deze categorie qua budget ook helemaal naar wens invullen. Wellicht is het een leuk idee om je vader of (schoon)broer met pakjesavond een nieuw heren horloge cadeau te geven? Mijn tip is dan om eens een kijkje te nemen bij Starlounge. Zij hebben een ontzettend mooi aanbod aan horloges met merken van Esprit tot Ice Watch en van Tommy Hilfiger tot Lacoste. Het is een outlet waardoor je er altijd kunt shoppen met mooie kortingen.

Workshop 

Persoonlijk vind ik het altijd heel erg leuk om iemand een dagje uit cadeau te geven, iemand mee uit lunchen te nemen, een nachtje weg, noem maar op. In the end zijn herinneringen belangrijker dan spullen en hierdoor kun je er samen lekker op uit. Helaas is dit nu met de coronatijd wat lastiger aangezien de restaurants nog steeds gesloten zijn en we het plannen van dit soort uitjes toch wat verder voor ons uitschuiven. Iets wat echter wel gewoon door kan gaan is een coronaproof workshop. Mijn tip is om eens voor een workshop te kiezen die uit je comfortzone is aangezien dit juist ontzettend leuk en verrassend kan zijn. Zoals een fotografie-, schilder- of pottenbakworkshop.

Verwenpakketje

Een verwenpakketje is altijd erg leuk om iemand te geven als blijk van waardering. Uiteraard ken jij diegene die jij het pakketje geeft het allerbeste en ik adviseer dan ook om echt een persoonlijk verwenpakketje samen te stellen. Houdt diegene van lichamelijke verzorging? Dan kun je bijvoorbeeld een pakketje samenstellen met een geurtje, een bodylotion en een douchefoam. Maar houdt diegene van een heerlijk speciaalbiertje, een mooie wijn of een frisse gin-tonic? Dan kun je voor diegene uiteraard ook een ontzettend leuk borrelpakketje samenstellen en je laten adviseren in een slijterij voor de juiste, bijpassende fles. Juist door een pakketje te personaliseren zal hij extra in de smaak vallen! Met een kaartje erbij scoor je extra bonuspunten.

Heb jij al je cadeaus voor pakjesavond al in huis of moet je deze week nog op pad? Heeft deze Gift Guide voor pakjesavond je een beetje verder geholpen? Ik wens je in ieder geval een ontzettend leuke avond toe! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: