fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn favoriete sieradenmerken

Als een ekster, zo dol ben ik op sieraden. Ik heb een flinke stash opgebouwd en doe niets liever dan elke dag afwisselen. Door de jaren heen heb ik wel wat favorieten ontwikkeld en het is tijd om daar eens een artikel aan te wijden. Puur omdat deze merken dat, naar mijn mening, meer dan verdiend hebben. Ben jij benieuwd naar mijn favoriete sieradenmerken? Lees dan zeker mee.

Mijn favoriete sieradenmerken

Pandora

Het merk Pandora moet wel voorkomen in dit lijstje. Al van jongs af aan draag ik namelijk Pandora armbanden. Dit heb ik overgenomen van mijn moeder die ook altijd een Pandora armband om haar pols heeft hangen. Het concept van Pandora is dat je een basisarmband koopt en deze volhangt met jouw gespaarde bedels. De keuze uit bedels is echt gigantisch en hierdoor kun je een armband compleet naar wens samenstellen. Goud, zilver of rosé met of zonder steentjes? Of liever roze, geel of blauw met prachtige glasbedels? Het kan echt allemaal!

Sieraden van Ti Sento Milano

Ti Sento Milano

Mijn vriend en ik kregen 8,5 jaar geleden verkering en ik weet nog goed dat ik voor mijn verjaardag van hem een prachtige ring kreeg van het merk Ti Sento Milano. Uiteraard was ik direct fan van de ring en daardoor ben ik mij steeds verder in het merk Ti Sento Milano gaan verdiepen. Niet lang daarna besloot ik mijzelf bijpassende oorringetjes cadeau te doen en inmiddels heb ik heel wat sieraden van dit merk aan mijn stash toegevoegd. Opvallend is dat al mijn sieraden van dit merk in zilver zijn.

Buddha to Buddha

Het merk Buddha to Buddha kent, denk ik, iedereen wel. Het is al tijden een heel populair merk en ook ik heb er een aantal sieraden van. Mijn collectie begon met een stoere, chunky ring uitgevoerd in het zilver. Deze ring draag ik, in combinatie met andere zilveren sieraden, nog steeds geregeld. Daarnaast heb ik van Buddha to Buddha ook bijpassende oorbellen die ik vaak draag. Het is overigens een merk dat onder de mannen ook erg populair is en een stoere zilveren en lederen collectie heeft.

Mijn favoriete sieradenmerken zijn allemaal te verkrijgen bij Zuyver Juweliers. Dit is een juwelier in Dronten en in Harderwijk. Zij hebben een mooie webshop maar mocht je in de buurt zijn dan is een bezoekje brengen aan de juwelier zeker een aanrader.

Draag jij het liefst goud of zilver? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: