fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Een textielposter van Posterjunkie

Een textielposter van Posterjunkie

Waarbij vroeger een schilderij die enige optie als wanddecoratie was zijn er tegenwoordig ontelbaar veel verschillende opties. Er zijn zoveel verschillende stijlen en materialen waarbij je kunt denken aan onder andere canvas en plexiglas en tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij Posterjunkie. Zij verkopen textielposters en in dit artikel ga ik je daar meer over vertellen. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker mee.

Een textielposter van Posterjunkie

Posterjunkie is het bedrijf van Wouter en hij wordt vooral erg geïnspireerd door de Scandinavische en Industriële interieurstijlen. Hij heeft een heel groot aanbod in posters in verschillende stijlen en hierdoor is er in de webshop eigenlijk voor ieder wat wils. Wel zie je voornamelijk prachtige botanische en dierlijke prints terug in zijn collectie. De meeste posters zijn verkrijgbaar op verschillende materialen zoals geborsteld aluminium, dibond, plexiglas, akoestisch paneel, canvas, textiel en natuurlijk ook op papier.

Mijn oog viel gelijk op de botanische print Lion. Op deze poster zie je een grote kop van een leeuw. Hij bevindt zich midden in de jungle omgeven met bloemen, dieren en bladeren. Het is een vrij donkere poster maar door de prachtige kleuren in een hoog contrast steekt dit heel erg mooi af. Het formaat dat je ziet op de foto is 120x180cm. Dit is ook direct het grootste formaat van een textielposter van Posterjunkie.

Wanneer je kiest voor een textielposter ontvang je een kreukvrij doek van polyester. De poster wordt hierop geprint met een hele hoge printkwaliteit waardoor de kleuren er prachtig uitspringen. Het doek is afgewerkt met een stiknaad van wit garen en bevat boven en onder een tunnel van 4cm. Om de textielposter mooi op te hangen worden er twee beukenhouten stokken bijgeleverd en een lederlook touw. Zelf vind ik dit, bij een botantische print, echt perfect passen.

Deze textielposter van Posterjunkie kost € 99,-

Wat voor wanddecoratie heb jij in jouw huis? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. ReLa
    15 september 2020 / 20:49

    Wat een toffe poster is dat zeg!! Die maakt elke saaie woonkamer gezellig ; ).