fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Au Revoir

OOTD Au Revoir

Jawel, het is weer dinsdag en dat betekend dat het weer hoog tijd is voor een nieuwe OOTD. Met de hittegolf van de afgelopen week is dit, zoals je natuurlijk wel kunt raden, een heerlijk luchtig outfitje. Kijk je mee?

OOTD Au Revoir

OOTD Au Revoir

Normaliter trek ik er altijd met mijn moeder of vriend op uit om te shooten voor instagram. Ik vind dit altijd ontzettend leuk om te doen maar met 30+ graden is dit toch niet echt mijn favoriete bezigheid. Vandaar dat ik voor dit artikel even gebruik maak van een selfie in de spiegel welke ik maakte voor instagram stories. Na het maken van deze foto ben ik heerlijk richting een strandje gereden waar ik de rest van de dag heb gechild in mijn bikini.

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik minimaal 1x per jaar te vinden ben in Zuid-Frankrijk. Toen ik dit roze shirt zag met rode ‘Au Revoir’ opdruk op de rug dacht ik meteen: ‘Die moet ik hebben!’ Op de voorkant staat ‘CouCou Mon Amour’ en dit betekent ‘hallo mijn liefste’. Het shirt is van My Jewellery en gemaakt van een hele mooie kwaliteit. Een leuk detail vind ik de opgerolde mouwtjes.

Ik besluit de rest van mijn lookje zwart/wit te houden om de nadruk te leggen op mijn t-shirt. Dit leuke zwarte rokje met witte stipjes is van Loavies. Ik draag hem in mijn taille en hij valt boven de knie. Aan de onderkant zitten twee banen ruches om het rokje extra zwierig te maken.

Mijn sneakers van Nike maken het lookje helemaal af. Om precies te zijn, zijn dit de Nike Air Heights Sneaker Dames (CI0603-001-40-SP) en bij mij zitten ze als gegoten en lopen ze echt als wolkjes. Heerlijk!

Details

Volg jij mij al op Instagram? @lindseybeljaars

Dit was hem, mijn OOTD Au Revoir! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: