fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

L’Oréal Paris Excellence Haarkleuring

L'Oréal Paris Excellence Haarkleuring

Na heel wat weken in quarantaine was het echt hoogtijd om mijn haar te verven. Ik ben blond van mijzelf maar laat, door een kapper, altijd babylights zetten. Hierdoor wordt het iets blonder, voornamelijk bij de aanzet. Dit effect verdween echter na een paar weken en er bleef een soort uitgroei over. Hier stoorde ik mij enorm aan! Ik heb dit gefixt met de L’Oréal Paris Excellence Haarkleuring in de kleur 8.1 Licht Asblond. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

L’Oréal Paris Excellence Haarkleuring

Ondanks dat we allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, is het nog steeds fijn als je haar er mooi en verzorgd uitziet. Ik heb een vaste kapster en daar kon ik helaas nog niet direct bij terecht. Al een tijdje irriteerde ik mij vooral aan mijn uitgroei en dus was het hoog tijd om daar iets aan te doen. Het thuiskleuren is mij 100% bevallen en ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn haar ziet er no time mooi, verzorgd en vooral natuurlijk uit.

Ik heb de Virtual Try-On tool van L’Oreal Paris gebruikt om de juiste kleur te kiezen. Ik ben gegaan voor de kleur 8.1 Licht Asblond, een kleur die erg dicht bij mijn eigen haarkleur ligt voor een fris en natuurlijk resultaat.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan mijn IGTV door op de onderstaande link te klikken.

https://www.instagram.com/tv/CAqW2Dtj-r_/

Ik ben erg blij met het resultaat van de L’Oréal Paris Excellence Haarkleuring in de kleur 8.1 Licht Asblond.

Verf jij je haar weleens thuis of echt altijd bij de kapper? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: