fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

OOTD Happy Kingsday

Gisteren was het Koningsdag. Al werd deze gekscherend ook ‘Balkoningsdag’ of ‘Woningsdag’ genoemd. Begrijpelijk want dit was niet bepaald de Koningsdag die we voor ogen hadden. Helaas is het op dit moment niet anders en hebben we er toch het beste van proberen te maken. Uiteraard heb ik een outfitje gedragen met een touch of orange. Ik laat hem je graag zien!

OOTD Happy Kingsday

Normaliter vieren wij Koningsnacht en Koningsdag altijd MAXIMA(AL)! Met Koningsnacht zijn we altijd in de kroeg te vinden en met Koningsdag zijn we meestal gezellig in Breda. Dat zat er dit jaar natuurlijk niet in. Ik begon mijn dag zelfs met het poetsen van onze badkamer. Niet echt iets wat ik normaal op Koningsdag doe. Gelukkig heb ik in de middag heerlijk van het zonnetje genoten. Uiteraard mèt oranje tompouce want die kan zeker niet ontbreken.

Daarnaast hebben we ook heerlijk gewandeld en tijdens deze wandeling heeft mijn vriend dit fijne outfitje voor mij op de foto gezet.

Het lookje

Laten we even beginnen met de superleuke oranje haarband. Deze is van het merk Touch en komt van Sans-Online. Ik combineer hem met een hoge knot om de haarstyle lekker speels te maken. Door naar mijn witte t-shirt van ZUSSS. Deze komt uit de collectie van vorig jaar maar ik vind het nog steeds een super fijne witte basic. ‘Keep op Smiling’ staat er voorop in hele subtiele, sierlijke letters.

Mijn rok is van VeroModa. Het is een vrolijke omslagrok en door de kleur natuurlijk perfect voor deze OOTD Happy Kingsday. Het is een midirok en hij valt dus over de knie. Op dit moment leef ik echt in dit soort rokjes. Ik vind ze zo leuk en ze combineren echt zo makkelijk.

Om de look compleet te maken draag ik mijn witte sneakers van Nubikk. Deze heb ik via Omoda. Het is een hele fijne, chunky sneaker met gouden details. Deze ‘wit met gouden details’ komen weer terug in mijn prachtige tas van Le Parmentier Paris.

Qua accessoires draag ik een combinatie van zilver en goud. Het is een mix van bijvoorbeeld CLUSE en Zinzi (o.a. te koop bij de Bijenkorf), ComeGetFashion en My Jewellery. Sieraden wissel ik echt altijd af en het is altijd een ‘bij elkaar geraapt zooitje’, haha!

Heb jij dit lookje gisterenavond voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Lovely Sunny Day! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

1 Reactie