fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Mijn blog naar een hoger niveau tillen

Het is tijd om mijn blog naar een hoger niveau te tillen. Hierin doel ik voornamelijk op een niveau in professionaliteit. De komende weken ga ik hierin flink wat stappen zetten en ik ben vastberaden om mijn blog nog groter te maken. Wat ben ik van plan? Je leest het nu.

Mijn blog naar een hoger niveau tillen

Begin 2019 ben ik hier al flink aan begonnen. Ik kocht een ander template voor mijn blog en liet een nieuw logo ontwerpen. Ik ben nog steeds super blij met de uitkomst hiervan. Mijn blog ziet er, naar mijn mening, een stuk professioneler en mooier uit.

Daarnaast ben ik ook mega aan de slag gegaan met mijn Instagram Account. Ik merkte namelijk dat mijn blog maar bleef groeien maar mijn Instagram helaas wat achterbleef, qua following. Inmiddels heb ik de ‘Instagram Game’ helemaal te pakken, ben ik ontzettend tevreden met mijn feed en gaat het erg goed met het aantal volgers en de engagement.

Op dit moment heb ik een mega beauty winactie t.w.v. € 180,- op Instagram. Doe jij al mee? 

Pinterest

Ik ben actief op bijna alle Social Media Kanalen behalve Pinterest. Slecht eigenlijk, want ik weet zeker dat hier nog veel te halen is. Ik heb al wel een account en wil deze om gaan zetten naar een zakelijk account. Steeds meer bedrijven en mensen maken gebruik van het kanaal en door dit in te zetten kan ik weer extra mensen naar mijn blog trekken. Ik wil een Pinterest Bord aanmaken en hierin afbeeldingen ‘pinnen’ van mijn blog en hierin automatisch een link verwerken naar het artikel.

Visitekaartjes

Ja.. het is toch echt wel tijd om mooie visitekaartjes te laten maken voor mijn blog. Ik ben al wat aan het googelen geweest, op zoek naar mooie en goedkope visitekaartjes. Het blijft natuurlijk een online wereld maar dat wilt niet zeggen dat er offline niets te halen valt. Zo nu en dan stuit ik toch echt wel op momenten dat ik denk ‘had ik maar even een mooi visitekaartje in mijn zak’. Hoog tijd om daar dus verandering in te brengen.

Mijzelf nog meer verdiepen 

Dit is wellicht een vaag kopje, maar er zijn nog flink wat zaken in ‘blogland’ waarvan ik wel wat kennis heb maar waar ik absoluut het fijne nog niet van weet. Nu ben ik iemand die dit soort zaken altijd het liefst tot op de bodem uitzoekt maar daar ben ik helaas nog niet aan toegekomen. Ik heb het over zaken zoals affiliate marketing, Domain Authority, Trust Flow, Citation Flow, MOZ Rank etc. Hier wil ik alles van weten zodat ik het 100% snap en het vervolgens kan verbeteren.

Zo, met deze drie stappen ga ik de komende tijd aan de slag. Zodra mijn Pinterest Account ‘naar wens is’ ga ik jullie natuurlijk een seintje geven! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. Yvonne
  9 augustus 2019 / 08:12

  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is ook belangrijk.

  • 9 augustus 2019 / 11:14

   Wat bedoel je hier precies mee?

   • Yvonne
    9 augustus 2019 / 12:57

    Nou, eigenlijk precies zoals ik het zeg. En ik denk dat je er best wat aandacht aan mag besteden als je blogger bent.
    Er zijn maar heel weinig bloggers die goed kunnen schrijven.

 2. 8 augustus 2019 / 20:42

  Goed bezig! Ik heb sinds een tijdje ook enthousiast aan het pinnen geslagen, dus ga je volgen zodra je je account hier deelt. Op het gebied van trust flow etc. kan ik ook nog wel het nodige leren.

 3. 8 augustus 2019 / 20:42

  Goed bezig! Ik heb sinds een tijdje ook enthousiast aan het pinnen geslagen, dus ga je volgen zodra je je account hier deelt. Op het gebied van trust flow etc. kan ik ook nog wel het nodige leren.

 4. 8 augustus 2019 / 15:37

  Klinkt als een stap in de goede richting!

 5. 8 augustus 2019 / 08:06

  Het is zeker de moeite waard om een zakelijk Pinterest account aan te maken! En wat t belangrijkste is, interactie met andere bloggers! Als je zelf nergens op reageert of meedoet ofzo bouw je niks op !

 6. 8 augustus 2019 / 07:47

  Mooie ambities, ik kan mijn blog, maar vooral mijn Instagram account zeker verbeteren. Maar eerst mijn andere zaken nog meer van de grond krijgen haha. Druk druk. Gefeliciteerd met je 4k op Instagram. echt een mijlpaal!