fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD zo luchtig mogelijk

Jeetje! Wat heb ik vorige week woensdag, donderdag en vrijdag een kledingcrisis gehad zeg. Ik wist uit gekkigheid door de hitte gewoon echt niet meer wat ik aan moest trekken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor deze OOTD zo luchtig mogelijk. Kijk je met mij mee?

OOTD zo luchtig mogelijk

Ik denk dat ik de eerste dag wel een half uur voor mijn kast heb gestaan. Het ene broekje te strak, het andere topje te warm. De jurk die ik aan wilde trekken was dan weer alleen mooi met een hemdje eronder en dat is natuurlijk een echte no go met 40 graden. Het was een tijdje zoeken maar uiteindelijk heb ik gelukkig de beste optie kunnen vinden.

Dat was dit prachtige jurkje van My Jewellery. Het enige witte jurkje en overigens ook nieuwste jurkje in mijn kast. Uiteindelijk bleek dit de allerbeste optie omdat hij:

  1. mega luchtig is
  2. nergens knelt
  3. niet doorschijnt

Hij heeft wel een klein mouwtje maar doordat de stof zo dun, luchtig en niet vatbaar is als zweet heb ik dit zelf niet als extra belemmering ervaren.

Het jurkje combineer ik voornamelijk met cognac- en goudkleurige details. Mijn sandaaltjes zijn van Tommy Hilfiger en mijn tas is van Primark. Dit is mijn favoriete strandtas en die kon uiteraard niet ontbreken vorige week. Ik heb heel veel het water opgezocht om af te koelen en daarvoor had ik eigenlijk iedere dag deze strandtas bij me.

Mijn zonnebril is mijn nieuwe Ray-Ban Round Metal in het goud met een mega tof beachy zonnebrillenkoordje van May Sparkle. Ik ben echt dol op deze combinatie en de laatste tijd heb ik eigenlijk geen andere zonnebril meer op gehad.

Had jij dit lookje al gespot op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

De rest van de merken van de sieraden die ik draag tref je hieronder bij de bulletpoints. 

Details

Wat heb jij vorige week gedragen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: