fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

De loungeset pimpen met tuinkussens

Zoals jullie weten ben ik inmiddels al een tijdje bezig met het pimpen van onze tuin. Wij hebben in de tuin een hele leuke veranda en hieronder een loungeset staan waar wij nog steeds ontzettend blij mee zijn. Echter is de loungeset gewoon grijs en de standaard bijgeleverde kussens ook. Tijd voor wat extra gezelligheid! De loungeset pimpen met tuinkussens, dat doe je zo!

De loungeset pimpen met tuinkussens

Sowieso waren wij al begonnen aan het pimpen van onze veranda. Het hout hebben wij voorzien van een laagje whitewash, we hebben allemaal beach-achtige items op gehangen zoals een surfplank en cotton balls. Daarnaast hangt er ook een foto op hout van onze rondreis door Thailand. Onder de loungeset ligt nu een tuinkleed en dat maakt ook een enorm verschil.

Omdat je van de loungeset vooral gebruik maakt in de lente en de zomer wil ik echt een vakantiegevoel creëren in de tuin. Hierin ben ik nog zeker niet helemaal geslaagd maar, naar mijn mening, ben ik goed op weg. Het sfeertje wat ik wil creëren komt er langzaam maar zeker aan.

Qua tuinkussens wilde ik ook een beetje gaan voor de beach/boho vibe. Ik ben op zoek gegaan naar sierkussens en ben op een gegeven moment op een hele leuke mintgroene kleur gestuit. De kussens hebben een tof patroon en franjes aan de randen. Qua kleur vind ik het perfect matchen in onze loungeset.

Om ervoor te zorgen dat we de zomeravonden lang onder de veranda kunnen zitten hebben wij inmiddels ook een heater opgehangen. Dit maakt echt een wereld van verschil en hij zorgt er echt voor dat het s’avonds nog heerlijk vertoeven is in de loungeset.

De loungeset pimpen met tuinkussens, dat doe je zo! Heb jij een loungeset in de tuin? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 12 juli 2019 / 12:47

    Wat gezellig! Wij hebben ook een loungeset, al zitten daar al hele dikke kussens in. Daardoor komen dit soort kussentjes er niet zo mooi bij uit, heel jammer haha! Bij jou passen ze wel perfect. 🙂

  2. 11 juli 2019 / 21:56

    Leuk! Ik heb ook een loungeset en heb vorig jaar bij Karwei wat sierkussens gekocht. Staat heel gezellig vind ik, zo’n kussentje erbij