fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Sans Soucis is een verzorgingsmerk dat ik inmiddels al een flinke tijd ken. Ik heb van het merk meerdere producten geprobeerd en tot nu toe heeft het merk mij nog nooit teleurgesteld. Vandaag review ik de gloednieuwe Sans Soucis Illuminating Pearl collectie. Let’s Go! 

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Sans Soucis is in een nieuw jasje gestoken! Het merk heeft een nieuw logo, nieuwe producten en nieuwe, luxe verpakkingen gekregen. Vol trots presenteren zij nu deze Sans Soucis Illuminating Pearl collectie.

Sans Soucis over deze Illuminating Pearl collectie
Deze luxe huidverzorgingslijn heeft een zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid!

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

De verpakking ziet er inderdaad ontzettend luxueus uit. Het logo is veel stijlvoller en de collectie is versierd met roségouden details. Het ziet er absoluut heel erg clean en chique uit. Hiermee scoort Sans Soucis zeker punten!

In totaal bestaat deze lijn uit de volgende 5 producten:

 • 24H Care
 • Care Rich
 • Gel Mask
 • Eye Care
 • Ampullen

In dit artikel review ik de 24H Care Rich en de Eye Care.

Sans Soucis Illuminating Pearl 24H Care – Rich 

Deze crème zit in een matte glazen potje met een matte zilveren deksel. Deze crème kan zowel als dag- en als nachtcrème worden gebruikt en zorgt voor een 24 uurs hydratatie. Hij zorgt ervoor dat de natuurlijke elastine- en collageenproducties worden gestimuleerd en lijntjes en rimpeltjes worden verzacht. Daarnaast wordt ook het ontstaan van pigmentvlekken voorkomen.

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Sans Soucis Illuminating Pearl Eye Care 

Deze oogcrème breng je aan met een verkoelende applicator. Vervolgens klop je het product in de huid met je vingers. Hij vermindert zwellingen, verfrist onmiddellijk en zorgt voor een wakkere, frisse uitstraling. Daarnaast belooft hij uiteraard ook de lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes wat te verzachten.

Sans Soucis Illuminating Pearl collectie

Conclusie

Inmiddels heb ik deze twee producten uit de Sans Soucis Illuminating Pearl collectie een tijdje in gebruik. Beide crèmes gebruik ik zowel s’ochtends als s’avonds. Wat mij als eerste opviel is de heerlijke geur. Echt mega fris! De crème is vooral wat dikker en echt een rijkelijke crème en de oogcrème is wat meer jelly en koel. Een hele fijne combinatie die voor mij tot nu toe erg goed heeft gewerkt. Mijn huid voelt heel fijn, zacht, verzorgd en gehydrateerd aan. Een top combinatie in mijn huidige verzorgingsroutine.

 • 24H Care Rich bevat 50ml. en kost € 41,- 
 • Eye Care bevat 15ml. en kost € 34,50 
  • De producten zijn exclusief verkrijgbaar in salons.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 28 juni 2019 / 08:38

  Wat fijn dat ze je ze zo goed bevallen! Ik vind de vormgeving erg mooi en ben erg nieuwsgierig geworden. 🙂