fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Tips voor het scoren van de beste koopjes #2

Een tijdje terug publiceerde ik een artikel met als titel: “Tips voor het scoren van de beste koopjes!” Dit artikel werd goed gelezen en ik vond het eigenlijk wel tijd voor een aanvulling. Er is namelijk één puntje dat ik in dit artikel niet heb besproken en daarom heb ik hier een tweede versie, oftewel een aanvulling op versie één.

Tips voor het scoren van de beste koopjes

Ik ben iemand die liever offline shopt dan online. Oftewel, doe mij maar een lekker dagje struinen in de stad. Tussendoor ergens een koffietje, een heerlijke lunch. Daar kan ik zeker een dagje uit van maken en lekker van genieten. Naar mijn mening is een dagje shoppen veel gezelliger dan uren surfen op het internet.

Toch komt het uiteraard weleens voor dat ik online iets bestel. Vaak zijn het dan producten die ik altijd gebruik en die ik dan even online bestel. Zo bestel ik bijvoorbeeld bij Lookfantastic zo nu en dan verzorgingsproducten van de merken La Roche-Posay en Clinique. Mijn favorieten!

Hierbij kom ik meteen op de tip die ik in mijn vorige artikel niet heb besproken, namelijk het opzoeken van kortingscodes. Wanneer ik online iets bestel, raadpleeg ik altijd even mijn grote vriend Google. Typ de webshop in met kortingscode hierachter en de kans is vrij groot dat je een leuke code weet te pakken. Het is af en toe even zoeken en verschillende codes gebruiken. Soms is het 5% maar je zult je verbazen dat je soms echt hele goede kortingen te pakken hebt!

De consumentenbont heeft in september 2018 een artikel geschreven met als titel: ‘Korting krijgen met een kortingscode‘. Hier vind je een heel stappenplan en allerlei tips en tricks voor het zoeken naar en gebruiken van werkende kortingscodes. Wil je meer weten over dit onderwerp dan raad ik je zeker aan dit artikel ook even te lezen.

Heb jij weleens naar een kortingscode gezocht tijdens het plaatsen van een online bestelling? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 24 maart 2019 / 11:24

    Ik bestel eigenlijk bijna altijd bij lookfantastic als het op beauty aankomt en door geabboneerd te zijn op hun nieuwsbrief komen de kortingscodes zo je inbox binnen. Super handig.