fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

Oh even relaxen met een maskertje, het is toch heerlijk. Voor mijn blog krijg ik er genoeg opgestuurd maar zo nu en dan ben ik zo benieuwd naar een masker dat ik besluit hem te kopen. Dat is dit keer het geval geweest bij deze The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask. Ik ben namelijk dol op de Drops of Youth Collectie van The Body Shop en dus moest ik dit masker wel proberen. Uiteraard laat ik je in mijn review weten wat ik er van vind.

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

Een stukje wijden aan het merk ‘The Body Shop’ lijkt me compleet overbodig. Eerlijk is eerlijk, we kennen dit toch allemaal? Wel zal ik je wat meer vertellen over mijn favoriete Drops of Youth Collectie.

The Body Shop over deze Drops of Youth Collectie:

Pak de eerste tekenen van veroudering aan met onze exclusieve collectie Drops of Youth. Ga de strijd aan met rimpels en fijne lijntjes. Help je huid een handje voordat de tekenen van veroudering duidelijk zichtbaar worden. Ons concentraat van Nutriganics Drops of Youth helpt je huid er gladder, frisser en gezonder uit te zien en biedt direct hydratatie.

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

De vormgeving van deze Drops of Youth collectie is altijd groen met een zwarte dop of deksel. Dit zie je bijvoorbeeld terug bij de oogmaskers, crèmes en serums. De vormgeving van dit masker vind ik dan ook een klein beetje ‘buiten de boot’ vallen aangezien hij overwegend wit is. Al vind ik de vormgeving persoonlijk wel heel erg mooi en clean. The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

 

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

Het masker is natuurlijk duidelijk een sheetmask. Mijn favoriete vorm van een masker op dit moment. Dit is echter geen ‘normaal’ sheetmask maar een biologisch afbreekbaar masker. Dat vind ik dan weer tof gevonden van The Body Shop!

  • Het masker is verrijkt met stamcellen van edelweiss uit de Italiaanse Alpen, zeevenkel en blauwe zeedistel van de Bretonse kust

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat dit 15 minuten zitten. Binnen 15 minuten zorgt dit masker voor een soepelere, gezonder ogende huid. Na het verwijderen van het masker gooi je de sheet weg en masseer je het overtollige product lekker in! Let’s go! 

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

Wow! Dit masker is echt letterlijk doordrenkt! Tijdens het aanbrengen voelt het super fris en jelly aan en het voelt meteen super lekker. Het masker past goed op mijn gezicht en ik kan tijdens het masker prima wat dingen doen zonder dat het masker van mijn gezicht afglijd. Na de 15 minuten masseer ik het overtollige product lekker in!

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

Maskertjes testen is natuurlijk altijd leuk! Ik heb er al genoeg getest in verschillende vormen, maten en prijscategorieën. Op dit moment ben ik voornamelijk fan van sheetmasks en deze van The Body Shop is me ontzettend goed bevallen. Na het gebruik voelt mijn huid ontzettend gevoed, fris en gehydrateerd aan. Zeker na het inmasseren van het resterende product. Ik voel totaal geen behoefte om een crème op te smeren en dat is voor mij een groot pluspunt. Dit is zeker een aanrader, ik zou dit masker zo opnieuw kopen.

Dit The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask kost € 6,- en is te koop bij The Body Shop. 

Ken jij de maskers van The Body Shop? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 20 maart 2019 / 21:13

    Hij klinkt heerlijk, ik ga hem zeker onthouden!

  2. 20 maart 2019 / 11:12

    Heel fijn masker dit inderdaad, maakt mijn huidje altijd zo super zacht!