fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

OOTD Sunny day at the Brooklyn Bridge

Deze foto’s zijn gemaakt in New York City op zondag 3 februari. Zoals je ziet was het letterlijk een ‘zondag’. Op deze dag in NY hebben we de metro gepakt naar Brooklyn om uiteraard de Brooklyn Bridge te zien. Een mooiere dag om hier foto’s te maken hadden we niet kunnen treffen. Tijd voor deze OOTD Sunny day at the Brooklyn Bridge!

OOTD Sunny day at the Brooklyn Bridge

Wat heb ik van deze dag genoten. Sowieso heb ik in New York enorm genoten maar deze dag was toch wel echt heel erg fijn. We verlieten Manhattan en bezochten Brooklyn. We wilden namelijk foto’s maken vanaf Brooklyn zodat je de skyscrapers van Manhattan op de achtergrond hebt.

Nou, zoals je ziet is dat prima gelukt! We waren redelijk vroeg op de Brooklyn Bridge zodat we uitgebreid foto’s konden maken zonder teveel toeristen hierop. Daarna zijn we naar DUMBO gelopen voor de ‘welbekende’ foto met de Manhattan Bridge op de achtergrond.

Via DUMBO door het Brooklyn Bridge Park waar de foto’s aan het water zijn genomen. Stiekem zijn die misschien nog wel mijn favoriet vanwege Manhattan en de Brooklyn Bridge op de achtergrond. Beide natuurlijk iconisch voor New York!

Op de foto draag ik een lila kleurige kabeltrui van Superdry. Gecombineerd met een highwaist destroyed denimrokje van Arizona in een zwart/grijzige kleur. Hierop draag ik een leren riem van de Zara, mijn panty is van H&M en mijn bikerboots van My Jewellery. Al mijn sieraden zijn zilver en qua merkdetails tref je die hieronder in het overzichtje. Mijn zonnebril is van Guess en mijn scrunchie van Hairjewelz by Elle.

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 20 februari 2019 / 15:16

  Je outfit ziet er lekker zomers uit! Heerlijk 🙂

 2. 19 februari 2019 / 15:40

  Wauw wat een prachtige foto’s!

 3. 19 februari 2019 / 14:48

  Wat een superleuke foto’s!

 4. 19 februari 2019 / 11:46

  Wat een prachtige dag had je daar in New York! Zit er heerlijk uit met die blauwe lucht.

 5. 19 februari 2019 / 10:36

  Wauw! Wat een prachtige foto’s! <3
  Was een echte heerlijke sunny day.
  Liefs,
  Evelien