fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Instagram + Spam jouw Instagram Account

Hé Allemaal! Vandaag is het eens tijd om het te gaan hebben over Instagram. Het lijkt me sterk dat je dit Social Media Kanaal nog niet kent aangezien het het grootste en meest invloedrijke kanaal is. In dit artikel vertel ik wat meer over mijn Instagram account en mag je in de reacties jouw Instagram Account spammen! Let’s follow eachother x 

Ik heb mijn Instagram Account al heel erg lang en ik moet eerlijk zeggen dat ik er tot eind vorig jaar weinig mee heb gedaan. Rond augustus zat ik met de vraag ‘Instagram: stoppen of doorgaan?’ Stoppen was niet echt een optie en ik besloot mijn feed compleet te veranderen. Van beautyproducten met een witte achtergrond ben ik gegaan naar persoonlijke foto’s en een compleet nieuwe feed. Inmiddels ben ik weer helemaal terug in de ‘Instagram Game’ en begint het zelfs een klein beetje een hobby en een verslaving te worden. Ik vind het heel leuk om rond te neuzen in feeds en krijg er enorm veel inspiratie van. Daarnaast vind ik het Sociale aspect en de interactie met mijn mede Instagrammers heel erg leuk!

2019, Let’s go! 

Mijn blog groeit gigantisch maar helaas groeit mijn Instagram account niet echt goed mee. Tijd om daar eens verandering in te brengen in 2019. Waar ik voorheen lukraak een keertje een foto plaatste breng ik nu regelmaat in mijn Instagram account. Ik probeer iedere dag twee foto’s op mijn Instagram Account te plaatsen maar het is er sowieso minimaal 1. Mijn focus ligt op beauty, fashion, interieur en travel en dat zijn dan ook de onderwerpen die je terugziet in mijn foto’s. Ik probeer deze zoveel mogelijk af te wisselen zodat er een leuke combinatie ontstaat. Het is echt een kijkje in mijn leven en je leert ‘het meisje achter deze blog’ wat beter kennen.

Instagram + Spam jouw Instagram Account

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende Instagram Accounts. Vandaar dat het me leuk leek om voor één keertje te spammen! Laat in de comments jouw instagram account achter en dan kom ik zeker een kijkje nemen. Volg jij mij al op Instagram? (@lindseybeljaars)

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 8 januari 2019 / 21:26

  Mijn insta is https://www.instagram.com/thatonetimenl/.
  Ik probeer ook structureel te posten maar dit lukt echt voor geen meter meer (vaak geen tijd voor)… Mijn volgers blijven ook al heel lang steken rond hetzelfde aantal. Daarnaast gaat het me echt tegenstaan hoeveel mensen hier spelletjes (volgen-ontvolgen) spelen.

 2. 8 januari 2019 / 10:16

  Hoi Lindsay, wat een leuk idee dat ‘Spam je Instagram’! Ik vind ook je nieuwe feed mooier, komt veel warmer over. Succes met je blog en het groeien van je account.
  Zelf ben ik nog redelijk nieuw in de Instagram- en blogwereld… en ga ook voor meer groei in 2019… Mijn nog zeer bescheiden account kun je vinden op https://www.instagram.com/sandystokkel/
  Groetjes, Sandy

 3. 8 januari 2019 / 09:24

  Mijn Instagram account is zo sneu dat ik het niet durf te spammen… ; )

 4. 7 januari 2019 / 22:28

  Ik vind je nieuwe feed veel mooier. Ziet er goed uit dus ben je meteen ook gaan volgen. Ik kan ook nog wel wat volgers gebruiken op https://instagram.com/themarketingfactory.nl/ Daar geef ik vooral online marketing en social media tips πŸ˜‰

 5. 7 januari 2019 / 20:37

  Hetziet er leuk uit, insta zie ik meer als een extraatje, mijn blog is de basis, met het wisselende algoritme beste i knoeit zoveel aan sm accounts

 6. 7 januari 2019 / 18:12

  Ik moet ook meer tijd maken voor Instagram, maar mijn winst zat afgelopen jaar in FB. Instagram dit jaar ook wat bijspijkeren.
  Ik gebruik nu Buffer om af en toe een foto online te doen.

 7. 7 januari 2019 / 16:46

  Super leuk! Ik volgde je nog helemaal niet, maar nu natuurlijk wel. Liefs, Nicole.

 8. 7 januari 2019 / 16:41

  Wat cool dat je de stijl van je Insta helemaal hebt aangepakt. Hoe je het nu hebt vind ik persoonlijk echt stukke mooier! Je kunt mij vinden onder @hey_frits

 9. 7 januari 2019 / 11:38

  Ooh, wat leuk dit <3 Dankjewel voor de mogelijkheid! Ik vind je nieuwe feed erg mooi. Het wordt van mij ook steeds meer een hobby, hoewel ik me wel erger aan m'n eigen feed. Vooral de oude Lush filmpjes zijn slechte kwaliteit, maar er wordt naar gelinkt vanuit artikelen op m'n blog, dus weghalen kan ook niet. Argh!

  Oja! Mijn Instagram is trouwens https://www.instagram.com/ohmylush.nl/. Ik plaats hier updates en foto's van mijn blog, dat voornamelijk gaat over het merk Lush. Maar ook andere dierproefvrije merken komen langs!

 10. 7 januari 2019 / 10:58

  Ik vind je nieuwe feed echt veel mooier dan je witte van vroeger. πŸ™‚
  In feite zou ik m’n account @jessicajay.eu persoonlijker moeten maken, maar ik zie mezelf niet zo graag op foto, haha. Hier en daar verschijnt m’n gezicht weleens, maar het zijn vooral bloggerelateerde foto’s – liefde voor Lush, geurkaarsen en all things scentful & cruelty-free! β™₯ –, concertfoto’s en random dingen die ik meemaak.