fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD Almost All Black

Zwart draag ik graag. Toch komt het niet vaak voor dat ik bijna alleen maar zwart draag. Meestal combineer ik het dan toch wel weer met andere kleuren. In deze outfit is dat niet het geval en vandaag dus ook de naam ‘OOTD Almost All Black’. Kijk je mee?

OOTD Almost All Black

Naar aanleiding van mijn foto op Instagram kreeg ik van mijn nichtje gelijk een appje: ‘Nou Lin, lekker zwart’ haha! Dat is een klein onderonsje maar zorgde er wel voor dat ik deze titel heb bedacht. Het is natuurlijk een heerlijke winterse outfit die lekker comfy is. Alhoewel ik heb voorgenomen meer jurkjes en rokjes te dragen is dat bij deze outfit nog even niet gelukt. Oftewel; je spot me in een jeans!

Mijn trui is van Vero Moda en naar mijn mening een goede basic in je kast. In de winter is naar mijn mening een zwarte coltrui toch echt wel een musthave. Ik heb hem nu ongeveer twee maanden en draag heb sindsdien heel erg graag.

Mijn broek heb je wel vaker langs zien komen op mijn blog. Dit is mijn Levi’s Jeans en die zit zo lekker! Hij is highwaisted en bevat veel stretch waardoor hij ontzettend comfortabel zit. Hieronder draag ik mijn laarsjes van Tamaris met hak. Jawel; een hak! Alhoewel ik liever op biker boots loop zijn ook deze Chelsea boots op dit moment groot favoriet bij mij.

Omdat de kou is toegeslagen kan een heerlijke warme muts natuurlijk niet ontbreken. Deze is van Barts en heb ik altijd mee op wintersport. Naar mijn mening maakt hij deze outfit compleet. De tas die ik draag is van het merk MYOMY, het paperbag model. Verder maak ik de outfit af met mijn zilveren sieraden van onder andere Buddha to Buddha en Violet Hamden.

Instagram

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 23 januari 2019 / 20:32

  Looking good girl, echt een heerlijk outfit! Jaloers op je figuurtje btw

 2. 23 januari 2019 / 17:13

  Aah superleuk deze outfit weer, die trui is echt too die for ?

 3. 23 januari 2019 / 13:14

  Mooi hoor!

 4. 23 januari 2019 / 10:26

  Prachtige look meis!

 5. 23 januari 2019 / 09:35

  Wat staat die muts je leuk zeg! Ik draag zelf echt nooit meer zwart, maar het blijft classy!