fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

De voordelen van Shapewear op een rijtje

Bij het horen van het woord ‘Shapewear’ denk je waarschijnlijk aan één ding: ‘Corrigerend ondergoed’. Begrijpelijk en eerlijk gezegd is dat bij mij ook een tijd zo geweest. Toch zijn er naast het corrigeren nog veel meer andere voordelen aan Shapewear en die bespreek ik vandaag in dit artikel. Oftewel: De voordelen van Shapewear op een rijtje! Let’s go! 

De voordelen van Shapewear op een rijtje

 1. Correctie en versteviging
  • Natuurlijk, hier kan ik niet omheen. Het dragen van Shapewear zorgt ervoor dat een gebied wordt verstevigd en je kunt de buik en het gebied rond de heupen, dijen en benen corrigeren. Het heet niet voor niets ‘shape’ wear en dus is dit het allergrootste voordeel. Wat het eigenlijk doet is natuurlijk rondingen maskeren waardoor je er strakker en slanker uitziet. Veel vrouwen dragen dit om zich bijvoorbeeld zekerder te voelen wanneer zij een wat strakkere jurk dragen.
 2. Naadloos
  • Een ander, heel groot, bijkomend voordeel is dat de shapewear naadloos is. Wanneer je shapewear ondergoed draagt onder een jurkje zie je er werkelijk helemaal niets van. Zelf heb ik altijd echt een hekel aan naden die zichtbaar zijn. Je hebt bijvoorbeeld een string aan, trekt daarover een panty aan en je draagt ook een hemdje onder de jurk. Bijna onmogelijk! Geloof me, met shapewear is dit een stuk makkelijker!
 3. Schurende benen
  • Ik denk dat veel vrouwen hier last van hebben. Zelf heb ik er geen last van maar ik weet dat het een groot issue is bij velen. De schurende benen tijdens het dragen van een rokje of jurkje. Ik draag onder een jurkje zelf graag een ‘onderrokje’ voor de safety (haha) maar met het dragen van shapewear vang je twee vliegen in één klap. Je hebt 1). geen last van schurende benen en 2). je hebt gelijk ‘iets aan’ onder je jurkje. Wel zo fijn!

Dit waren wat mij betreft De voordelen van Shapewear op een rijtje. Mocht jij nog meer voordelen hebben, vul ze vooral aan in de Comments. Ik wil je graag nog één tip geven en dat is Nomi Shapewear. Een hele fijne en betaalbare webshop waar je shapewear van hoge kwaliteit kunt scoren!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. Corrina
  21 januari 2019 / 07:45

  dank voor tips

 2. 17 januari 2019 / 15:47

  Ik hijs mezelf ook af en toe in zo’n sexy wielrenbroekje onder een jurkje. Vooral op de fiets vind ik het handig! Geen schurende benen langs het zadel en geen inkijk 😉