fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Christmas Gift Guide voor Mannen

Cadeaus vinden voor mannen; ik vind het zo lastig! Ik weet zeker dat ik hier niet de enige in ben. Daarom help ik je graag een handje op weg met deze Christmas Gift Guide voor Mannen. Het was even zoeken om wat toffe en originele items te vinden maar ik denk dat het goed is gelukt. In deze mannen gift guide voor kerst vind je in totaal 5 tips voor maximaal € 25,- omdat dit vaak het bedrag is wat wordt besteed met bijvoorbeeld ‘lootjes trekken’. De cadeautips zijn algemeen en kun je zowel toepassen op je vriend als op je vader, (schoon)broer, neef of oom. Hiermee geef ik je hopelijk wat goede inspiratie!

Christmas Gift Guide voor Mannen

 1. Cryptomunt Cadeaubon – € 25,- 
  • Ik trap af met het origineelste cadeau ooit. De cryptomunt is natuurlijk een hot topic in Nederland en er zijn denk ik weinig mannen die zich er niet over hebben ingelezen. Met de Crypto Cadeaubon kun jij hem op een mega makkelijke manier introduceren met crypto currencies. De bon kost € 25,- en je kunt deze ontvangen per post of per e-mail. Degene die dit Cryptokado ontvangt kan zijn cadeaubon eenvoudig verzilveren via www.cryptokado.eu/verzilveren, maakt een account aan en kiest de cryptocoins (bijv. Bitcoin) naar keuze. Via de online omgeving kan diegene de waarde van deze cryptocoins volgen en besluiten extra coins te kopen of juist te verkopen. Tof toch? En mega origineel als je het mij vraagt!
 2. Een boek – rond de € 20,-
  • De meeste mannen zijn niet echt lezers. Als ik kijk naar mijn vriend, broer en vader dan worden er maar weinig boeken gelezen. Toch zijn er boeken die wel aanslaan zoals het boek van Kieft over voetbal of het boek van Max Verstappen over Formule 1. Typische mannen boeken! Er zijn altijd wel onderwerpen die aanspreken en waar je een passend boek voor kunt vinden. Zo heeft bijvoorbeeld Rico Verhoeven net een boek uitgebracht en als de man waar jij een cadeau voor zoekt boksen erg tof vind dan is dat natuurlijk een perfect cadeau!
 3. Borrelen maar! 
  • Gezellig even samen op pad. Kies een leuk tentje waar je allebei nog nooit bent geweest. Een lekker biertje of wijntje met een goed gevulde schaal hapjes. Goed voor de ‘me time’ en voor € 25,- natuurlijk prima te doen. Mannen kunnen dit absoluut waarderen en vinden dit stiekem net zo leuk als dat jij dat vindt. Oh en natuurlijk is het een win-win situatie, want hierdoor beleef jij zelf ook een leuke avond!
 4. Voor de reislustige man
  • Is de man waar jij een cadeau voor zoekt ontzettend reislustig? Dan kun je hier leuk op inhaken. Voor een budget van € 25,- kun je genoeg items vinden die hij leuk gaat vinden. Denk bijvoorbeeld aan een ‘scratch map’ waarop hij kan bijhouden waar hij allemaal is geweest. Een travelbucketlist boek valt overigens vast en zeker ook in de smaak. Weet jij dat hij binnenkort op reis gaat of één bepaalde bestemming bovenaan zijn lijstje heeft staan? Koop de Lonely Planet van deze bestemming! Een schot in de roos!
 5. Verzorgingsset
  • Het is natuurlijk totaal niet origineel maar gelukkig voor de meeste mannen wel altijd welkom. Vandaar dat deze tip onderaan staat, puur voor het geval je het ècht even niet meer weet. Bedenk goed wat de man, waar jij een cadeau voor moet vinden, gebruikt en pas je cadeau daar op aan. Heeft hij een mooie baard die hij bij moet houden? Dan is een luxe ‘baardkit’ wellicht tof. Al doet een set van Rituals of een heerlijke parfum verpakking het ook altijd goed. Gelukkig zijn deze verzorgingssets er voor ieder budget!

Hierbij mijn Christmas Gift Guide voor Mannen met 5 tips voor maximaal € 25,-! Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven. Natuurlijk kun je deze tips naast kerst ook gebruiken voor bijvoorbeeld de verjaardag of Vaderdag. Het lijkt me leuk om in de comments tips achter te laten zodat deze Christmas Gift Guide doorgaat in de comments. Dus;

Wat is volgens jou het beste cadeau voor mannen voor maximaal € 25,- ?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

26 Reacties

 1. Verena
  3 december 2018 / 11:04

  Top zo’n giftguide. Ik weet nooit wat ik moet kopen voor mijn vriend… Dit jaar heb ik een koptelefoon gekocht en dat vond hij heel leuk 🙂

 2. 2 december 2018 / 17:04

  Leuke tips. Ik vind het ieder jaar weer lastig, vorig jaar kocht ik een Philips wake-up light, dit jaar geven we elkaar denk ik een dagje en nachtje weg cadeau!

 3. 1 december 2018 / 12:51

  Zo’n cryptomunt cadeaubon ken ik helemaal niet. Ik ben niet zo into de bitcoins, dus daar zou ik me eerst eens goed in moeten verdiepen, haha.

 4. 29 november 2018 / 20:25

  Dit is een handig lijstje voor mij! Ik weet namelijk ook echt nog niet wat ik moet gaan kopen… Dus dit is goed voor de inspiratie 🙂

 5. 29 november 2018 / 19:57

  Kopen voor mannen vind ik altijd moeilijk! Gelukkig hoef ik niet op zoektocht ?

 6. 29 november 2018 / 16:09

  Hier zijn het meestal games voor mijn man. Onder de 25 euro valt dan helaas nog niet altijd mee.

 7. 27 november 2018 / 12:02

  Leuk lijstje! Geef mij dat boek maar hoor, maar dan gewoon echt een leesboek. Fantasy of thriller of iets. Dit jaar staat er een luxe pen op mijn lijstje. Ik ben benieuwd.

 8. 26 november 2018 / 19:39

  Cadeautjes voor mannen vind ik ook altijd zo lastig haha. Ik kies dan meestal voor een ervaring en maak mijn eigen man ook altijd blij met simpelweg een agenda..

 9. 26 november 2018 / 18:07

  Handige tips. Ik vind het altijd ontzettend moeilijk om cadeaus te vinden voor mijn vriend. Al kan ik hem wel altijd blij maken met boeken. Verder valt snoepgoed ook altijd in goede aarde 🙂

 10. 26 november 2018 / 17:03

  Ik vier gelukkig nooit kerst (of andere feestdagen) dus het fenomeen welk cadeautje koop ik voor wie, heb ik geen last van. Maar ik herken het wel van verjaardagen. Ik heb alleen maar mannelijke vrienden en kennissen en ik vind het echt lastig om daar iets leuks voor te vinden. Tot nu toe is het altijd nog gelukt, maar vrouwen hebben op de één of andere manier meestal meer dingen te wensen haha. 🙂

 11. 26 november 2018 / 14:46

  Ik denk toch wel dat veel mannen die verzorgingsset zouden leuk vinden 🙂

 12. Natascha
  26 november 2018 / 14:42

  Ik vind het ook zo lastig! Daarom vraag ik m’n wederhelft meestal gewoon wat hij wil hebben. Lekker praktisch maar natuurlijk niet echt romantisch haha.

 13. 26 november 2018 / 13:42

  Mijn man is eigenlijk altijd wel blij met nieuwe sokken en boxers van Jack en Jones. Mijn vader maak ik altijd blij met wat spulletjes van de Kneipp

 14. 26 november 2018 / 13:42

  De enige man waarvoor ik een cadeau hoef te kopen is voor mn vader en de vriend van mn zus, voor de rest weinig mannen in mijn leven. Wel goede inspiratie.

 15. 26 november 2018 / 12:27

  Hier vindt hij eigenlijk alles leuk wat ik uitzoek! Het eerste kennen wij helemaal niet en ik denk ook niet dat ik hem daar blij mee zou maken, haha.

 16. 26 november 2018 / 11:38

  Wat een leuke tips! Lonely Planet kan ik trouwens helemaal beamen, daar is mijn vriend echt dol op!

 17. 26 november 2018 / 08:54

  Wat een leuke tips. Voor mijn zoon van 20 ben ik voor een telefoonhoesje gegaan in hout.

 18. 25 november 2018 / 22:32

  Leuke tips, komen altijd van pas! Zo’n scratch map zou m’n vriend heel leuk vinden, aangezien we dol zijn op reizen.

 19. 25 november 2018 / 13:12

  Ha, die eerste tip is idd origineel, nog nooit van gehoord maar een leuk idee dat ik zeker ga onthouden. Ik stel vaak zelf een pakket samen met (afhankelijk van de ontvanger) bier, kraslot, tijdschrift… dat soort dingen.

 20. Naomi
  25 november 2018 / 12:59

  Wat een handige tips ben nog op zoek naar een kadotje voor kerst voor me man

 21. 25 november 2018 / 12:28

  manlief is dol op koken…dat makat cadeautjes vinden best makkelijk

 22. 25 november 2018 / 11:46

  De meeste mannen geef ik bier als ik het niet goed weet, gewoon Belgisch bier. Is nog nooit iemand ontevreden mee geweest, integendeel zelfs…(natuurlijk, als ze geen bier lusten, geef ik iets anders. 😉 )

 23. 25 november 2018 / 09:09

  Mijn man maak ik het blijst met een Itunes cadeaukaart. En verder geef ik vaak sokken. Die zijn namelijk altijd kwijt….

 24. 24 november 2018 / 16:06

  Ik denk dat ik voor de borrelen maar zou kiezen, altijd gezellig en een leuke herrienering!

 25. 24 november 2018 / 14:08

  Eindelijk iemand die schrijft over mannencadeaus tijdens de feestdagen. Wij mannen worden vaak vergeten haha. Goed bezig

  Ik vind het altijd leuk om tijdschriften te krijgen van Quest of Wetenschap in Beeld