fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Cadeautips voor een Sinterklaas Surprise

November is in volle gang en dat betekent dat Sinterklaas alweer bijna in ons land is. Op 5 december vieren we (bijna) allemaal pakjesavond. Alhoewel wij zelf thuis meer van Kerst zijn is Sinterklaas natuurlijk ook een perfecte gelegenheid om iets gezelligs met de familie te doen. Zoals onderling lootjes trekken, een prijs afspreken en een surprise bedenken. Wellicht kan ik je met mijn Cadeautips voor een Sinterklaas Surprise een handje helpen.

Cadeautips voor een Sinterklaas Surprise

 • Eenhoorn Sloffen – € 14,95
  • Eenhoorn Sloffen, welke vrouw wordt daar niet blij van? Sowieso heb ik ieder jaar pantoffels op mijn lijstje staan. Ze gaan meestal precies 1 jaar mee dus dat komt perfect uit. De kou is natuurlijk ook weer aanwezig dus qua timing ook perfect om sloffen cadeau te doen. In deze eenhoorn variant zit je altijd goed toch?
 • Flamingo Mok – € 9,95
  • Hihi, deze mok heb ik toevallig al. Wanneer mensen op bezoek komen en ik drink mijn kopje thee uit mijn trouwe vriend ‘de flamingo’ dan tovert dat meestal wel een leuke lach op het gezicht. De mok is daarnaast lekker groot en mijn persoonlijke favoriet.
 • Selfie Licht voor Smartphone – € 14,95 
  • Is degene die jij op je lootje hebt staan een selfie queen of king? Dan is deze Selfie Licht voor Smartphone natuurlijk een perfect cadeau. Ik vind dat je voor dit bedrag echt een toffe gadget koopt en ik weet zeker dat je hier iemand heel blij mee gaat maken!
 • Flamingo Paraplu – € 14,95
  • Om even in het Flamingo Thema te blijven. De herfst betekent meer regen en dan kan een paraplu natuurlijk nogal handig zijn. Nu heb je heel veel simpele en saaie paraplu’s maar het is toch veel leuker om over straat te lopen met een Flamingo Paraplu? Ik vind hem fantastisch en hilarisch!
 • Thee-Ei Kruidenei – € 8,95
  • Iemand op je lootje die houd van koken? Kijk dan eens naar dit Thee-Ei Kruidenei. Ik weet zeker dat je het nog nooit eerder hebt gezien maar hoe super leuk is dit? Je kunt je eigen kruiden groeien in dit kruidenei. Er zijn verschillende zaadjes beschikbaar zoals wilde aardbei, provinciaalse lavendel, basilicum en een kleine cactus. Tof toch?

Natuurlijk weet ik niet welk bedrag je hebt afgesproken. In dit artikel ben ik er vanuit gegaan dat dit tussen de 0 – 15 euro is. Ik heb mijn inspiratie voor de Cadeautips voor een Sinterklaas Surprise opgedaan bij RadBag.nl

Doe jij aan Sinterklaas of Kerst? Of gewoon allebei? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. 7 november 2018 / 20:46

  Serieus, ik LEEF voor dit soort artikelen. Heerlijk om inspiratie op te doen! Die eenhoornsloffen móet je toch gewoon hebben?! Ik zou er zelfs buiten nog mee lopen, als het kon. En dan die flamingo paraplu, hoe geweldig is die. Serieus, wat een gave webshop is dit toch. Ik weet wat ik ga doen als m’n salaris weer heb <3

 2. 7 november 2018 / 19:04

  Leuke tips hoor 🙂