fbpx
116   206
104   204
80   265
114   246
121   282

OOTD Lange Colbertjas van ZUSSS

Alhoewel we een heerlijke nazomer hebben gehad is het nu toch wel echt herfstachtig weer. De dag dat ik dit artikel schrijf is regenachtig en tussen de buien door ben ik samen met mijn moeder snel naar buiten gegaan om deze foto’s te schieten. In deze OOTD Lange Colbertjas van ZUSSS laat ik je mijn nieuwe jas zien.

Lange Colbertjas van ZUSSS

OOTD Lange Colbertjas van ZUSSS

De zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt zijn het brein achter het merk ZUSSS. Natuurlijk hoef ik niet uit te leggen waar deze naam vandaan komt. Grappig voor mij is dat de zussen uit Zevenbergen komen aangezien mijn vader daar ook vandaan komt. Beljaars (mijn achternaam) is een echte Zevenbergse naam.

Lange Colbertjas van ZUSSS

Het is een lifestyle- en fashionmerk en ik ken het al een tijdje. De afgelopen twee jaar hebben we op mijn werk met kerst een tof kerstpakket van ZUSSS mogen ontvangen en daar zijn zowel ik als mijn collega’s ontzettend blij mee. In mijn badkamer staat een super toffe witte ladder te pronken met allemaal leuke ZUSSS producten uit hun verzorgingslijn heb staan. Verder vind je in mijn huis genoeg items zoals geurkaarsjes en accessoires.

Lange Colbertjas van ZUSSS

Voor mij is dit de eerste kennismaking met de kledinglijn van ZUSSS. Bij mijn collega’s had ik wat kledingstukken al wel voorbij zien komen, zoals een legging (die heel fijn schijnt te zijn), een jurkje en een vest. Ik ben gegaan voor de Lange Colbertjas die nieuw is in het assortiment. Ze hebben hem in drie verschillende kleuren, namelijk;

 • Lichtgrijs Melee
 • Nachtblauw Melee
 • Zwart Melee

Ze zijn te krijgen in S/M en in L/XL. Ik draag hier de Zwarte Melee variant in S/M.

Lange Colbertjas van ZUSSS

Lange Colbertjas van ZUSSS

Dit model is een oversized model en hiermee ga je (volgens ZUSSS) helemaal mee met de trends van 2018. Wat me als eerst opvalt is dat de stof echt ontzettend mooi is. De jas heeft een mooie pasvorm en is dicht de dragen door middel van twee knoopjes. Op kniehoogte vind je een cognac leren detail met hierop het logo van ZUSSS. Deze vind je overigens ook terug op de knoopjes.

Lange Colbertjas van ZUSSS

Een herfstjas of tussenjas, dat is wat je deze Lange Colbertjas het beste kunt noemen. Ik draag hem op dit moment iedere dag en dat is gezien de temperatuur meer dan prima. Gecombineerd met een dikke trui, handschoenen en een stoere, dikke sjaal kan ik hem vast nog een tijdje door dragen. Wanneer het echt begint te vriezen gaat hij te koud zijn, al denk ik dat er dan bijna geen een jas dik genoeg.

Lange Colbertjas van ZUSSS

Ik combineer deze look met mijn zwarte destroyed spijkerrok van Arizona. Hieronder draag ik een simpele panty met mijn stoere Bikerboots van My Jewellery. Om het een extra winterse touch te geven draag ik mijn dikke, donkergrijze sokken tot net boven het randje van de boots. Dit komt weer leuk terug in de rok, jas en sjaal.

Details

 • Jas – ZUSSS
 • Boots – My Jewellery
 • Rok – Arizona
 • Trui – Vero Moda
 • Sjaal – My Jewellery 
 • Tas – MYOMY

Dit is mijn Lange Colbertjas van ZUSSS. Wat draag jij het liefst in de herfst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 11 november 2018 / 13:55

  Wat een leuke jas van Zusss..

 2. 11 november 2018 / 10:45

  wat een leuke jas. weet alleen niet of die fijn is op de fiets en als je vaak verregend?

 3. 10 november 2018 / 09:30

  Wat een leuke jas, ik vind zulke jassen ook erg fijn om te dragen in de herfst maar minder fijn als er meerdere regenbuien overheen gaan

 4. 9 november 2018 / 19:20

  Ziet er mooi uit! Degelijke stof ook lijkt mij 🙂

 5. 9 november 2018 / 15:17

  Wauw wat een prachtig jasje! Staat je super!

 6. 9 november 2018 / 13:58

  Stoere, nette jas. Dit is echt zo’n jas die je ook bij elke gelegenheid wel aan kan. Lijkt me voor de koude avonden toch wel wat te dun, maar dat zal per persoon ook wel weer verschillen

 7. 9 november 2018 / 13:56

  Wat een mooie chique jas, hij staat je echt heel goed! Love it! En ik denk dat je er zoveel mee kunt: naar kantoor en uitgaan, kan allebei. Super! xxx

 8. 9 november 2018 / 11:23

  ik vind het model heel erg mooi, staat ook erg goed, maar de stof…nee, die spreekt me echt minder aan. In een egale kleurhad ik het waarschijnlijk mooier gevonden

 9. Jouvence
  9 november 2018 / 10:04

  Wat een prachtige jas is dit! Hij staat je erg mooi.

 10. 9 november 2018 / 08:44

  Een super leuke jas en helemaal heerlijk met zo een lekkere sjaal.Ik ken het merk helemaal niet, maar wat grappig dat het zo veelzijdig is.

 11. 9 november 2018 / 08:43

  Wat een leuke jas. Hij staat je ook goed.
  Ik ken het merk niet. Vind het wel leuk dat ze ook een complete verzorgingslijn hebben.

 12. 9 november 2018 / 06:52

  Wat een leuke jas. Hij staat je heel goed, en je ziet er meteen keurig en verzorgd uit ook.

 13. 8 november 2018 / 14:10

  Wat een prachtige jas, hij staat je heel mooi. Ik vind je trouwens wel een beetje op Ivanka Trump lijken!