fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Nieuwe verzorgingsproducten van HEMA

Tof! Ik heb weer wat producten van HEMA ontvangen. Drie producten uit de HEMA Body Line om precies te zien en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Het kan overigens goed dat je ze al gespot hebt in de winkel wat ze liggen al in de schappen. Of je ze ook moet kopen? Dat lees je nu!

Nieuwe verzorgingsproducten van HEMA

We gaan natuurlijk richting de feestdagen en over het algemeen zien we dan dat de producten een ietwat luxere uitstraling krijgen. Op zich niet gek want een feestelijke verpakking is tijdens de feestdagen natuurlijk een extra leuk cadeau. Ik weet niet of het precies hiermee te maken heeft maar als je het mij vraag zien de Nieuwe verzorgingsproducten van HEMA er fantastisch uit.

De vormgeving vind ik mooi gedaan. Ik vind het er namelijk allemaal luxe uitzien. De verpakkingen zijn heel donkerbruin gecombineerd met zwart en een chique label. Dit label ziet eruit als een soort vlekken met overwegend goud en blauw.

Body Cream

Uiteraard tref je deze Body Cream in een pot aan. Deze heeft een inhoud van 250ml. en deze crème is natuurlijk perfect voor de herfst en winter. De crème is verrijkt met Shea Boter en Vitamine E en helpt de huid te hydrateren en versoepelen.

Shower cream

Wellicht verwacht je hier een tube maar des te toffer vind ik dat deze Shower Cream in een pompflacon zit. Zeker omdat deze flacon een inhoud heeft van 500ml. Hoe handig is dit onder de douche? Ideaal! Deze Shower Cream is, net als de Body Cream, verrijkt met Shea Boter en Vitamine E. Uiteraard om wederom de huid te hydrateren en te versoepelen. Deze twee producten zijn dus een gouden combi!

Hydrating Cream Face Mask

Een lekker maskertje is natuurlijk altijd welkom. Zodra ik een me-time momentje plan in een warm bad dan doe ik dit eigenlijk nooit zonder gezichtsmasker. Dit masker is verrijkt met Vitamine E en is er om je huid extra te hydrateren en de huid een radiant complexion te onthullen. Het zakje is precies genoeg voor 1 gebruik en ik heb het masker zelf als erg prettig ervaren.

Conclusie

Leuk dat ik de Nieuwe verzorgingsproducten van HEMA heb mogen ontvangen. Toevallig had ik ze al gespot in de winkel, ze waren me opgevallen door de mooie verpakkingen. Naar mijn mening heeft HEMA goed over de combinatie van producten nagedacht. Je gaat onder de douche met de shower cream en het masker en na je douche kun je je insmeren met de Body Cream. Als ik één puntje van kritiek mag geven dan is het de geur. Deze is ontzettend fris en ergens erg neutraal en eigenlijk is daar natuurlijk niets op aan te merken. In de winter zijn er alleen altijd zoveel heerlijke warme geuren te verkrijgen en dat heeft persoonlijk toch meer mijn voorkeur. Verder zijn de producten echt prima van kwaliteit, niets op aan te merken!

 • Body Cream kost € 5,- 
 • Shower Cream kost € 4,50
 • Hydrating Cream Face Mask kost € 1,50
  • Natuurlijk zijn deze Nieuwe verzorgingsproducten van HEMA te koop bij HEMA.

Wat koop jij altijd graag bij HEMA?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 13 november 2018 / 11:23

  Lijken me fijne producten en wat een leuke verpakkingen hebben ze!

 2. 10 november 2018 / 18:57

  Alleen al voor de verpakking zou je ze willen kopen. Ben heel benieuwd naar het maskertje

 3. 10 november 2018 / 14:20

  De shower cream is wel erg doorzichtig. Dat lijkt mij makkelijker te gebruiken met het douchen.

 4. 9 november 2018 / 10:02

  De verpakking ziet er zeker leuk uit! Ben wel benieuwd naar de shower cream.

 5. 8 november 2018 / 21:18

  Ze zien er inderdaad leuk uit. Ben wel benieuwd naar het masker.

 6. 8 november 2018 / 09:08

  Wat leuk label op de verpakking. Ze lijken mij een fijne product

 7. 7 november 2018 / 22:06

  Ik vind die pompflacons van Hema ook altijd zo handig met douchen! Heerlijk in combinatie met die body cream.

 8. 7 november 2018 / 19:06

  Hema maakt zulke grote, positieve stappen! Prachtige producten 🙂

 9. 7 november 2018 / 18:33

  Ik ben dol op de hema! Maar ik ben ook gevoelig voor geurtjes en zou voor de winter ook iets warms/kruidigs kiezen.

 10. 7 november 2018 / 14:11

  ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo van de Hema bodyproducten ben. Soms vallen ze wat tegen namelijk.

 11. 7 november 2018 / 13:43

  Het ziet er inderdaad prachtig uit! Ik vind de producten van Hema altijd fijn en betaalbaar.

 12. 7 november 2018 / 11:14

  Oeeeh, die Shower Cream ziet er tof uit. Leuk om cadeau te geven, ook. Ik ga de ingrediëntenlijsten maar eens doornemen in de winkel, want dat mis ik hier nog. 🙂

 13. 7 november 2018 / 06:21

  Ze zien er mooi uit en fijn dat ze prima in gebruik zijn. Leuk dat de shower Cream eens in een ander soort verpakking zit :-).