fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

BLOOMR Charcoal Toothpaste

Zo nu en dan vind ik het belangrijk een artikel te wijden aan gebitsverzorging. Het is namelijk zo ongelofelijk belangrijk om je gebit goed te verzorgen en ik doe dit altijd heel secuur. Vorige week kreeg ik de BLOOMR Charcoal Toothpaste opgestuurd en in dit artikel laat ik je weten wat ik er van vind.

BLOOMR Charcoal Toothpaste

De BLOOMR Charcoal producten zijn volgens mij inmiddels welbekend. Na de Coconut Charcoal, de Cocosoap en de Coconut Pulling, waar allemaal reviews van online staan op mijn blog, is het nu de beurt aan de BLOOMR Charcoal Toothpaste.

Natuurlijk weer geheel zwart vormgegeven met het mintgroene BLOOMR logo. Ik vind de producten van het merk er altijd tof uitzien. Net even wat ‘anders dan anders’ en ergens lekker stoer. Ik houd er wel van.

Deze tandpasta is een opvolging van de BLOOMR Coconut Charcoal. Dit is een poeder waarmee je je mond verzorgt en je tanden witter maakt. Dezelfde zuiverende kracht is nu in tandpasta vorm; BLOOMR Charcoal Toothpaste.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik gelijk blij ben met deze ontwikkeling. Ik heb de BLOOMR Coconut Charcoal een aantal keer gebruikt maar het blijft gek. Je poetst je tanden met poeder en dat blijft ergens toch wel een beetje gek. Een tandpasta, zoals we gewend zijn, werkt gewoon even net wat prettiger.

Natuurlijk is de tandpasta zelf ook gitzwart. Ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht van BLOOMR. Wat me meteen opvalt is dat tijdens het poetsen het schuim wel gewoon wit wordt. Daarnaast heeft de tandpasta een heerlijke muntsmaak. Van Biologische munt, volgens BLOOMR.

Conclusie

De voorgaande producten van BLOOMR waren net wat aparter. Poeder op je tanden mee te poetsen, Kokoszeep en een mondolie. Allemaal fijne producten, begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat ik deze BLOOMR Charcoal Toothpaste tot nu toe het fijnst vind van allemaal. Doe maar gewoon lekker normaal, haha! De pasta zelf mag dan gitzwart zijn maar verder merk je weinig verschil met een andere tandpasta. Na gebruik voelen mijn tanden gewoon lekker schoon en fris aan. Niets op aan te merken.

Deze BLOOMR Charcoal Toothpaste bevat 100ml. en kost  (in een duo pakket) € 39,95. De producten van BLOOMR zijn te koop in de BLOOMRSTORE

Hoe vaak poets jij je tanden per dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 4 oktober 2018 / 09:44

    Werden je tanden er ook witter van? Het lijkt me wel eens leuk om te proberen maar vind het toch erg prijzig voor een tandpasta. Wel fijn dat het natuurlijk is!