fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

5x Wat ik leuk vind aan de Herfst

Oeps, had je het nog niet in de gaten? We willen er misschien niet aan geloven maar het is toch echt zo; Het is officieel herfst! Al hoewel het van mij nog wel even zomer had mogen blijven genieten we gelukkig nog van een prachtige nazomer. Het officieel begin van de herfst kon ik moeilijk ongemerkt voorbij laten gaan dus in dit artikel bespreek ik 10x Wat ik leuk vind aan de Herfst.

5x Wat ik leuk vind aan de Herfst

 1. De Kleuren
  • De kleuren? Yes, de kleuren! Ik vind de herfst prachtig als het gaat om de kleuren. Wanneer de bladeren dor worden aan de bomen en op een gegeven moment een heel deken maken van prachtige herfstbladeren. I love it! Ik zie alweer gelijk van de prachtige instagram feeds voor me compleet gehuld in een herfst sfeertje. Heerlijk toch?
 2. Full Make-up Looks
  • Ik ben mijn blog begonnen als beautyblog en inmiddels schrijf ik over veel meer dan beauty. Onderwerpen zoals Fashion, Lifestyle en Interieur passeren net zo vaak de revue als beauty. Dat wil absoluut niet zeggen dat mijn liefde voor beauty minder is. In de zomer draag ik weinig make-up aangezien het letterlijk van je gezicht af smelt door de hitte. Des te leuker vind ik het altijd weer als het herfst wordt. Lekker creatief aan de slag met make-up looks.
 3. Stamp- en stoofpotten
  • Wat je misschien niet van mij weet is dat ik houd van koken. Na het werk vind ik het heerlijk om even een uurtje mijn hoofd leeg te maken in de keuken en iets lekkers op tafel te zetten. Aan tafel gezellig de dag doorspreken met mijn vriend en afsluiten met een lekkere koffie. In de zomer heb ik weinig inspiratie, geen zin in warm eten en daarmee kom ik al snel uit op een pastasalade. Ik heb daarom nu ook weer extra zin in de herfst weer heerlijke stamp- en stoofpotten te maken.
 4. Sjaals, jassen, vesten, lange broeken en laarsjes
  • Stiekem vind ik een najaarscollectie altijd veel mooier dan een zomercollectie. Na die mega hete dagen afgelopen zomer vond ik het bijvoorbeeld heerlijk om weer eens een spijkerbroek aan te kunnen schieten. Lekker weer naar buiten met een jas en een sjaal, mooie laarsjes. Heerlijk!!
 5. Binnen zitten
  • Alhoewel ik best een buitenmens ben vind ik het ook helemaal niet erg om een huismuts te zijn en lekker binnen te zitten. Lekker de bank op met mijn vriend, de kat en de hond erbij. Netflixje op, kopje thee of warme chocolademelk erbij en natuurlijk de joggingsbroek, het dekentje en de sloffen niet te vergeten. Het mag van mij dan zo’n temperatuur zijn dat de verwarming aanzetten nog nèt niet hoeft.

“Zit jij een beetje in een herfst dipje? Kan je eens kijken om je zelfvertrouwen te vergroten

Wat vind jij het fijnst aan de herfst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 24 september 2018 / 21:40

  In de herfst is alles zo mooi buiten! Ik weet niet of het mijn favo seizoen is, maar het staat toch wel minimaal op de tweede plek

 2. Verena
  24 september 2018 / 18:28

  Eerlijk gezegd haat ik de herfst! Al die regen enzo… Geef mij maar gewoon een droge winter of een winter met sneeuw 🙂

 3. Juliette
  24 september 2018 / 17:12

  Ik ben gek op de zomer maar kan de herfst best waarderen maar dan zonder regen! Lekker knus binnen zitten is ook heerlijk!

 4. 23 september 2018 / 22:21

  Ik hou ook zo van dikke truien en met een heerlijk dekentje op de bank!

 5. 23 september 2018 / 19:39

  ahhhh de herfst is echt mijn bijna favoriet seizoen! Winter staat toch ietsje hoger haha 🙂

 6. 23 september 2018 / 13:02

  Ik hou van de herfst!

 7. 23 september 2018 / 11:31

  Alhoewel ik de zomer echt super fijn vind, vind ik de herfst een van de mooiste seizoenen, alleen al qua kleuren. En ik hou ook van die gezelligheid als het buiten donker is met de kaarsjes enzo 🙂

 8. 22 september 2018 / 15:54

  ikk kan me her helemaal in vinden. alleen de regen die mag van mij wel minder

 9. 21 september 2018 / 20:18

  Ik hou ook echt van de herfst! Lekker veel warme thee drinken, warme chocomelk, dikke sjaals, … Heerlijk!

 10. 21 september 2018 / 14:19

  Hier word ik zo blij van! Love de herfst. Vooral gevulde speculaas, heel veel thee en film marathons houden vind ik het leukst aan de herfst.

 11. 21 september 2018 / 11:06

  Aaah ja, alhoewel ik een echt zomermens ben (en oke de lente hoort daar ook bij) en een enorme koukleum ben, kijk ik wel uit naar de mooie gekleurde bomen, de knusse avonden en de herfst mode en de pompoenen. Wat ik dan weer wat minder vind is de periode dat er letterlijk geen blad aan de bomen zit. Dus ik ga ook even volop genieten van de herfst! Zeker omdat de wisselingen van de seizoenen best mooi en bijzonder is 🙂

 12. 21 september 2018 / 10:31

  Ik ben niet zo van de stamppotten, maar vindt het binnen zitten met een dekentje en kaarsjes aan wel knus. Stiekem kijk ik ook wel een beetje uit naar het dragen van truien.

 13. 21 september 2018 / 10:27

  Na zo’n warme zomer heb ik helemaal zin in de herfst, lekker cosy op de bank met een grote mok thee en allemaal geurkaarsjes aan 🙂

 14. 21 september 2018 / 10:03

  De prachtige kleuren in de natuur, warme chocolademelk en appelcider :D. Oooh en de geur van kaneel!

 15. 21 september 2018 / 09:14

  Ik vind de herfst best leuk, als het niet heel de tijd regent (ver-schri-ke-lijk!).Als de bladeren verkleuren en vooral als al die gekleurde balderen vallen en ik een rondje door het bos loop vind ik dat erg mooi. Ook het gezellig meer binnen zijn en dat vriendinnen weer lekker een theetje komen drinken vind ik gezellig. Nu heb ik natuurlijk al heel veel binnen gezeten dit jaar, maar goed… deze herfst wordt sowieso de meest bijzondere uit mijn leven denk ik zo. Dus waar ik deze herfst vooral zin in heb: de komst van mijn baby.

 16. 21 september 2018 / 07:54

  Ik vind de herfst vooral heerlijk Wanneer er niks op de planning staat. Lekker tv kijken met kopjes thee en een goede film! Of lekker lang in bad met een serie of goed boek.