fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Lights! Camera! Action!

Een bekende zin uit de movie-wereld; Lights! Camera! Action! Al hoewel mooi licht natuurlijk belangrijk is voor een tof shot wil ik het bij deze meer hebben over de Camera en Action maar dan in een andere volgorde, namelijk Action Camera. Mijn vriend en ik hebben namelijk al jaren een GoPro in ons bezit en het wordt tijd om daar eens wat toffe beelden van te laten zien! 

GoPro

Mijn vriend is een echte sportman. Van kleins af aan ging hij met zijn ouders snowboarden, hij beoefent meerdere sporten en reed op zijn 18e eerder motor dan auto. Je kunt dus wel stellen dat hij 100% het type is om een GoPro in het bezit te hebben. Al een tijdje zat hij op een GoPro te azen en een paar jaar terug besloot ik hem met kerst te verrassen. Je had zijn hoofd moeten zien toen hij het cadeautje opende en zag dat het een GoPro was die al die tijd onder de kerstboom had gelegen.

Nadat de functies van de GoPro waren uitgetest was het hoog tijd om wat GoPro Accessoires aan te schaffen. We hebben er inmiddels al heel wat maar de 5 die wij het meest gebruiken zal ik hieronder even opsommen:

 • Motorhouder
  • Uiteraard om shots op de motor te maken
 • Waterdichte, transparante case 
  • Ideaal met regenachtig weer of zelfs met duiken/snorkelen
 • GoPro Selfiestick
  • Altijd handig maar zeker ook met skiën/snowboarden
 • Chestmount (borstband)
  • Eigenlijk ideaal voor alle sporten
 • Roterende cam-aansluiting (helm)
  • Voor op de snowboard helm en motorhelm

Inmiddels heeft mijn vriend mij een beetje aangestoken, want ook ik sta ieder jaar op de piste en verruil mijn auto zo nu en dan voor mijn Kawasaki Ninja.

Off to Gerlos

Wintersport

Iedere winter (februari/maart) gaan wij met een clubje vrienden op wintersport en eigenlijk hebben we van ieder jaar al heel veel toffe opnames op de piste. We hebben inmiddels allemaal een roterende cam-aansluiting op onze helm waardoor we de GoPro kunnen wisselen onderling om de beelden afwisselend te houden.

Motorrijden in Frankrijk

In de mei vakantie gaan we altijd samen naar Frankrijk. Mooier touren dan daar gaat het niet zo snel worden en we hebben daar dan ook al ontzettend veel mooie shots gemaakt met de GoPro.

Roadtrip/Rondreis

Ook in de zomervakantie hebben wij inmiddels de smaak te pakken en gaan we het liefst op rondreis of roadtrip. West-Amerika en Thailand zijn de revue de afgelopen 2 jaar gepasseerd en ook dit jaar staat er weer een fantastische reis op ons te wachten (ik houd de bestemming nog even geheim!) Op vakantie zijn wij niet zo van het stilzitten dus een fietstour door Beverley Hills of een Zipline door de jungle vinden wij fantastisch.

Zoals je misschien wel in de gaten hebt, slepen wij onze GoPro overal mee naartoe. Sterker nog, er is nog geen vakantie voorbij gegaan waar we hem niet bij hadden. We hebben al ontzettend veel toffe beelden gemaakt en ik kan dan ook wel stellen dat dit het beste kerstcadeau ooit was. Inmiddels is de GoPro wel een aantal jaartjes oud dus volgend jaar tijd voor een nieuwe! 

Heb jij een ‘Action Camera’ ?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

5 Reacties

 1. 1 augustus 2018 / 22:42

  Wat ’n wijze foto’s! Zeer bijzonder, om in te kaderen en nooit meer te vergeten die herinneringen!

 2. 31 juli 2018 / 23:15

  Haha die springende foto! Wij hebben geen action camera, heb wel pas een hele fijne, goede systeemcamera gekocht waar ik veel mooie fotos meer hoop te gaan maken. (voorheen was mijn telefoon mijn enige camera, schaam)

 3. 31 juli 2018 / 19:29

  Wat een leuke foto’s allemaal en wat gaaf dat je motor rijdt!

 4. 31 juli 2018 / 13:53

  Ik heb ook een GoPro inderdaad, maar dan een Hero Session. Zo’n klein, vierkant blokje is dat, die van zichzelf al waterproof is. Die neem ik ook vaak mee, bijvoorbeeld tijdens het hiken of op de boot. Wat ik zelf ook handig vind is de dobber die wij hebben, want dan weet je zeker dat je hem in het water niet kwijt raakt..

 5. 31 juli 2018 / 13:38

  Ik had vorig jaar tijdens de black friday sale een de GoPro Hero 5 aangeschaft, leuk dingetje! Wel koop ik al die accessoiressen via Aliexpress, waaronder hoesjes, auto mount(handig voor roadtrips) maar eigenlijk zou ik ook wel andere items willen aanschaffen zoals de chest mount 🙂